LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Minecraft 21174 Moderní dům na stromě


LEGO Minecraft 21174 Moderní dům na stromě

LEGO Minecraft 21174  Moderní dům na stromě

Stavebnice Moderní dům na stromě (21174) od LEGO® Minecraft™ nabízí velký, propracovaný a extrémně všestranný model, který spolehlivě zabaví hráče Minecraftu a všechny děti, které se rády věnují kreativnímu stavění.

Domek na stromě ze světa Minecraft, který lze přestavovat donekonečna
Děti si postaví 4 velmi odlišné místnosti – kuchyň, knihovnu, pracovnu a ložnici – a hotový model rozšíří o autentické doplňky ze světa Minecraft (od nábytku a ložního prádla až po nástroje a TNT). Sadu lze donekonečna přestavovat a objevovat tak ničím neomezené možnosti kreativního hraní. Jednotlivé pokoje dokonce vůbec nemusí být připojeny ke stromu. Stavebnice se ideálně hodí pro děti, jejichž představivost se nespokojí s tradičními domečky pro panenky.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 9+

3129 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 3129 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 3081
28.3.2022 3114

Podobné produkty



3399 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

2581 CZK

Moderní dům na stromě se 4 místnostmi si mohou děti sestavit z 909 dílků.

Poté si mohou přehrát dobrodružný příběh na t&eac


3410 CZK  25% 

Stavebnice Moderní dům na stromě (21174) od LEGO® Minecraft™ nabízí velký, propracovaný a extrémně všestranný model, který spolehlivě zabaví hráče Minecraftu a všechny děti, které se rády věnují kreativnímu stavění. Domek na stromě ze světa Minecraft, který lze přestavovat donekonečna Děti si postaví 4 velmi odlišné místnosti – kuchyň, knihovnu, pracovnu a ložnici – a hotový model rozšíří o autentické doplňky ze světa Minecraft (od nábytku a ložního prádla až po nástroje a TNT). Sadu lze donekonečna přestavovat a objevovat tak ničím neomezené možnosti kreativního hraní. Jednotlivé pokoje dokonce vůbec nemusí být připojeny ke stromu. Stavebnice se ideálně hodí pro děti, jejichž představivost se nespokojí s tradičními domečky pro panenky.