LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Duplo 10952 Stodola, traktor a zvířátka z farmy


Lego Duplo 10952 Stodola, traktor a zvířátka z farmy

LEGO® DUPLO® Město: Stodola, traktor a zvířátka z farmy (10952) je parádní model farmy, který předškolákům zaručí hodiny zábavného učení.

Jedná se o ideální vývojovou hračku pro děti, které milují zvířata nebo traktory.

Edukativní hraní na farmě pro děti.

Na farmě LEGO DUPLO čeká děti spousta zábavného učení. Budou si hrát s farmářskými budovami, traktorem, prasátkem, ovečkou, koněm, psem, slepicí, kohoutem a krávami, což podpoří rozvoj jejich jemné motoriky a sociálních a emočních dovedností.

Večer zvířata uloží k spánku a zítra mohou začít znovu. Tvořivá vzdělávací stavebnice pro nejmenšíHračky LEGO DUPLO dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjadřování a učení hrou.

Se stavebnicemi DUPLO mohou rodiče spolu s dětmi sdílet významné vývojové milníky, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní.

Tato stavebnice LEGO® DUPLO® (10952) přináší spoustu příležitostí k zábavnému učení všem dětem, které milují zvířata a farmářské stroje.

V sadě najdete traktor, prase, ovci, koně, psa, slepici, kohouta, 2 krávy, 4 LEGO® DUPLO® figurky, sestavitelnou stodolu, realistický balík sena a spoustu parádních doplňků.

Když se děti pustí do přehrávání příběhů z farmy, během kterých si vyzkouší, jaké to je krmit zvířata a jezdit na koni, budou rozvíjet jemnou motoriku, sociální a emoční dovednostia kreativní myšlení.

Skvělý dárek k Vánocům, narozeninám či jakékoliv jiné příležitosti pro malé farmáře od 2 let, kteří milují zvířata a traktory, a pro všechny zvídavé děti.

Stodola měří přes 23 cm na výšku, 20 cm na šířku a 11 cm do hloubky.

Tuto všestrannou stavebnici můžete neustále přestavovat k obrazu svému a lze ji kombinovat s ostatními modely na motivy farmy z řady LEGO® DUPLO®.

V návodu na stavění naleznete také zábavný obrázkový příběh, který kreativní stavění a nápadité hraníobohatí o špetku legrace.

Všechny stavebnice LEGO® DUPLO® byly odborně navrženy tak, aby s pomocí dílků, dělaných na míru těm nejmenším, podněcovaly k neomezenému hraní, které podporuje vývoj a které si mohou děti užívat spolu se svými rodiči.

Stavebnice LEGO® DUPLO® splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969.

Věk: 2+


1400 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1400 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.5.2022 1379
23.4.2022 1716
21.4.2022 1419
28.3.2022 1716

Podobné produkty



1695 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1402 CZK

Farma je jednou ze sad LEGO DUPLO, která přináší dětem možnost seznámit se a hrát si s novými hospodářskými zví


1679 CZK  14% 

Zažijte pořádný rozruch na farmě společně s těmi nejmenšími! K pečování o hospodářská zvířata tu děti najdou všechno. Stodola ani traktor nemohou chybět, stejně tak jako celá řada figurek zvířátek – poník, prasátko, pejsek, ovce, kohout a kuřátko i kráva s telátkem. Dlouhé a kreativní hry na LEGO farmě děti zabaví na dlouho a navíc skvěle rozvíjí jejich dětskou fantazii a jemnou motoriku.