LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Dots 41926 Kreativní sada party dortíků


LEGO Dots 41926 Kreativní sada party dortíků

Lego Dots 41926 Kreativní sada party dortíků

Blýskněte se před svým potomkem dokonalou party se zábavnou stavebnicí Kreativní sada party dortíků (41926) od LEGO® DOTS! Je navržena pro rychlé sestavení a nabízí klukům i holkám možnost vytvářet a zdobit si vlastní barevné dortíky s odnímatelnou polevou, pod níž se skrývá tajná přihrádka na svíčku a malá překvapení.


Je tu party ve stylu LEGO DOTS!
Nápaditá sada obsahuje 8 přizpůsobitelných dortíků a spoustu dílků, svíček a samolepek, jimiž si děti mohou svůj výtvor dozdobit. Nechybí ani inspirace pro rodiče, která jim pomůže uspořádat pro jejich ratolesti co nejlepší oslavu.


Zábava pro děti, které milují umění a ruční práce
Děti si mohou dortíky vyzdobit zcela podle sebe a pochlubit se svými výtvory kamarádům. Barevné dortíky v sobě kombinují dětskou vášeň pro umění a ruční práce s party zábavou, takže se jedná o super dárek k narozeninám.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 6+
  • Rozměry balení: 26,2 x 22,2 x 7,6 cm

649 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 649 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 637
28.3.2022 749

Podobné produkty



683 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

642 CZK  25% 

Je čas na party! Uspořádejte s touto sadou tu nejkreativnější oslavu všech dob. Sestavte dortíky a ozdobte si je s kamarády, jak se vám jen zachce. K dispozici je spousta dílků, samolepek, svíček a tipů na výzdobu, které vám pomohou vytvořit ty nejbarevnější dortíky!