LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego City 60312 Policejní auto


Lego City 60312 Policejní auto

Stavebnice Policejní auto (60312) od LEGO® City děti uvede do světa plného zábavy a dobrodružství. 
Součástí je sportovní policejní vůz s parádními ráfky, širokými nárazníky a přilnavými pneumatikami. 
Stačí přidat minifigurku policejního strážníka, který je vybaven baterkou a policejní čepicí, a akčním honičkám se zloději již nebude nic stát v cestě.

Stavebnice LEGO pro děti od 5 let
V sadě nechybí podrobný obrázkový návod spolu s interaktivními digitálními pokyny. 
Intuitivní digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody LEGO pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si modely ze všech úhlů.

Vítejte ve světě fantazie
Policejní stavebnice od LEGO City uvedou děti do světa akce a parádních modelů, které posunou kreativní hraní na novou úroveň. 
Děti se vydají na průzkum okolního světa prostřednictvím zábavných scénářů, které vzrušujícím způsobem zobrazují skutečný život.

Rozměry: 14,1 x 15,7 x 4,5 cm

Doporučený věk: 5+


212 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 212 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 208
26.4.2022 241
11.4.2022 228
3.4.2022 241
28.3.2022 228

Podobné produkty



194 CZK

Rychlý policejní vůz, si mohu kluci sestavit z 94 dílků.

K dispozici budou mít široké ráfky, robustní nárazn&


250 CZK  13% 

• Model policejního vozu pro děti od 5 let – Posuňte kreativní hraní na vyšší úroveň se stavebnicí Policejní auto (60312) od LEGO® City • Co se ukrývá v krabici? – Vše, co děti potřebují pro sestavení policejního auta s místem pro minifigurku policejního strážníka

270 CZK  3% 

• Policejní auto od LEGO® City pro děti od 5 let • Součástí je policejní auto a minifigurka policejního strážníka s doplňky • Posaďte policejního strážníka za volant a vydejte se na tvůrčí dobrodružství • Skvěle poslouží jako narozeninový nebo jakýkoli jiný

214 CZK

Stavebnice Policejní auto (60312) od LEGO® City děti uvede do světa plného zábavy a dobrodružství. Součástí je sportovní policejní vůz s parádními ráfky, širokými nárazníky a přilnavými pneumatikami. Stačí přidat minifigurku policejního strážníka, který je vybaven baterkou a policejní čepicí, a akčním honičkám se zloději již nebude nic stát v cestě!Stavebnice LEGO pro děti od 5 letV sadě nechybí podrobný obrázkový návod spolu s interaktivními digitálními pokyny. Intuitivní digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody LEGO pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si modely ze všech úhlů.Vítejte ve světě fantaziePolicejní stavebnice od LEGO City uvedou děti do světa akce a parádních modelů, které posunou kreativní hraní na novou úroveň. Děti se vydají na průzkum okolního světa prostřednictvím zábavných scénářů, které vzrušujícím způsobem zobrazují skutečný život.