LevnoBot.cz
Přidat obchod

Tut Tut - Dráha s raketovým startem CZ


Tut Tut - Dráha s raketovým startem CZ

Variabilní dráha pro autíčka Tut-Tut. Lze libovolně spojovat s ostatními dráhami. Jedno autíčko Tut Tut je součástí balení. 

Autíčka Tut Tut jsou dokonalá malá autíčka přesně padnoucí do malých dětských ručiček. Mluvící autíčko od Vtech. Autíčko z oblíbené série "Autíčka Tut Tut". Komunikuje s dětmi. Lze používat s dráhami Tut Tut nebo i samostatně.

Při hře s dráhami pro autíčka Tut Tut, komunikuje pomocí "chytrých bodů", Smartpoint, které jsou umístěné na různých místech dráhy. Všechny dráhy lze spolu propojovat. Každé autíčko mluví jiným hlasem, používá rozdílná slova, fráze i zazpívá jinou písničku. No prostě spousta a spousta skvělé zábavy.

Věk: 12m+

Baterie: 2 x AAA (jsou součástí balení)

 

Autíčka V-Tech Tut Tut - video:

 


870 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 870 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
28.3.2022 855

Podobné produkty



1275 CZK  3% 

Tut Tut Dráha s raketovým startem+autíčko 8cm plast na baterie se zvukem se světlem v krabici Vtech.

Sada Dráha s raketovým startem je vhodná pro autíčka Tut Tut. Součástí balení je autíčko Tut Tut. Na dráze jsou umístěny SmartPoint body, na kterých autíčka reagují frázemi, hudbou a zvuky. Máte možnost sestavení 2 způsobů startu. Dráhu lze spojit s ostatními drahami Tut Tut. Rozměr balení: 25,5 x 24 x 8 cm.

Vhodné od 1 roku.

Upozornění!
V případě, že u zboží svítí skladem v externím skladu - je
dodání zboží mezi 3 - 7prac. dny. Děkujeme za pochopení.

878 CZK

Vtech Tut Tut Dráha s raketovým startem

Autodráha Tut Tut  s jedním přibaleným autíčkem. Dráha je kompatibilní  s dalšími dráhami Tut Tut.

<

962 CZK

Variabilní dráha pro autíčka Tut-Tut. Lze libovolně spojovat s ostatními dráhami. Jedno autíčko Tut Tut je součástí balení. Autíčka Tut Tut jsou dokonalá malá autíčka přesně padnoucí do malých dětských ručiček! Mluvící autíčko od Vtech. Autíčko z oblíbené série ""Autíčka