LevnoBot.cz
Přidat obchod

Mindok Krabčáci


Mindok Krabčáci

V  krajině spatříte hejna ptáků, kteří jen tak lelkují na drátech elektrického vedení. Pak se zničehonic zvednou, zavládne chaos a ptáčci se promíchají. Pomozte jim najít cestu do toho správného hejna!


Hra se hraje na několik kol. Na začátku každého kola začínají všichni hráči s 8 kartami v ruce. Hru zahajuje hráč, jakmile dokončí svůj tah, pokračuje další hráč po směru hodinových ručiček. Hráč, který je na tahu vyloží jednu nebo více karet z ruky do středu stolu a vezme si do ruky karty ze stolu (či z balíčku). Poté může sestavit hejno a přemístit ptáky do své sbírky. 


Hráči se v tazích střídají buď do konce kola, nebo do doby, kdy jeden z nich zvítězí. Jakmile některý z hráčů vyloží poslední kartu z ruky, kolo končí. 
Vítězí hráč, který jako první shromáždí jednu z následujících sbírek: 7 různých ptáků, nebo po š ptácích od 2 různých ptáků. 

  • počet hráčů: 2-5
  • hrací doba: 20 minut
  • rozměry balení: 16 x 16 x 5 cm

Vhodné pro děti od 8 let. 

 

 


386 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 386 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 377
28.3.2022 409

Podobné produkty



464 CZK

Autor: Alexander Stefan; V krajině spatříte hejna ptáků, kteří jen tak lelkují na drátech elektrického vedení. Pak se zničehonic zvednou, zavládne chaos a ptáčci se promíchají. Pomozte jim najít cestu