LevnoBot.cz
Přidat obchod

Chrastítko Minnie Hudební Skřínka


Chrastítko Minnie Hudební Skřínka

CHRASTÍTKO MINNIE HUDEBNÍ SKŘÍNKA

Chrastítko pro nejmenší s motivem Minnie. Hračka je vyrobená z měkkého materiálu a v pestrých barvách, takže jistě zaujme každé dítko. Chrastítko slouží také jako hudební skříňka, zatáhnutím za červený plastový kroužek se přehraje mělodie. Chrastítko lze snadno upevnit například na postýlku díky suchému zipu. Hračka napomáhá rozvoji sluchu, jemné motoriky manuálních dovedností a hmatového vnímání. Vhodné pro děti od narození. Velikost výrobku: 6 x 18 x 20 cm. 

  • Věk: 0+
  • Určeno: pro holky

388 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 388 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 381
1.4.2022 379
28.3.2022 350

Podobné produkty



356 CZK

Clementoni Chrastítko a kousátko Minnie  Roztomilé, pestrobarevné, plyšové a hrací chrastítko na zavěšení nad postýlku nebo kočárek. Měkké na dotek s mnoha různými materiály, může tak sloužit i jako chrastítko nebo kousátko. To vše v povedeném designu s motivem Minnie. Vyrobeno v Itálii. Vhodné pro děti 0+. 

501 CZK  25% 

Baby Clementoni - Chrastítko BABY MINNIIE z kategorie Rozvoj motoriky, od značky Clementoni, máme skladem. Do 3 dnů u Vás.

450 CZK

Chrastítko Baby Minnie nabízí různé textury, struktury a vzory pro zlepšení hmatového vnímání dětí. Při tahání za plastový kroužek se spouští jemná melodie. Díky praktickému sucému zipu lze chrastítko snadno připevnit na postýlku. Pomáhá rozvíjet sluchové vnímání a manuální