LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Disney 43208 Dobrodružství Jasmíny a Mulan


Lego Disney 43208 Dobrodružství Jasmíny a Mulan

Děti od 5 let a fanoušci Disneyho Aladina a Mulan si stavebnici LEGO® Disney Dobrodružství Jasmíny a Mulan (43208) naprosto zamilují. 
Mohou se těšit na sestavitelný model paláce a chrámu, 2 panenky a 2 figurky LEGO zvířat. 
Interaktivní digitální návod na stavění pak tvoření obohatí o další porci zábavy. 
Je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO s návody na stavění a nabízí intuitivní nástroje přibližování a otáčení, takže si děti mohou model zobrazovat, zatímco na něm pracují.

Hrajte si, učte se a rozvíjejte se
Tyto modely s princeznami od Disneyho dětem pomohou získat důvěru ve vlastní tvůrčí schopnosti a pak zažehnou jiskru jejich kreativity při přehrávání scén z filmů nebo vlastních originálních dobrodružství. 
Se stavebnicí si můžete hrát samotně nebo ji zkombinujte s dalšími sadami LEGO Disney (prodávány zvlášť).

Kultovní postavy
S touto stavebnicí se děti rychle pustí do hraní s minipanenkami Disneyho Jasmíny a Mulan a figurkami LEGO koně Khana a tygra Rádži. 
Jedná se o skvělý dárek pro děti, které si zaslouží odměnu – a zabaví je každý den.

Rozměry (v x š x h): 19,1 x 35,4 x 5,9 cm

Doporučený věk: 5+


1011 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1011 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.5.2022 996
26.4.2022 1060
5.4.2022 996
3.4.2022 1060

Podobné produkty



837 CZK

Palác v království Agrabah si mohou holčičky sestavit ze 176 dílů.

K dispozici budou mít dílky k sestavení modelu s kuchyn&


1089 CZK  10% 

• Kreativní hraní – Darujte fandovi Disneyho stavebnici Dobrodružství Jasmíny a Mulan 43208 od LEGO® ǀ Disney, ve které najdou spoustu doplňků inspirujících k nápaditému hraní • Co najdete v krabici? – Tato sada se 176 dílky přináší detailní model paláce se 2 party

1007 CZK

Děti od 5 let a fanoušci Disneyho Aladina a Mulan si stavebnici LEGO® | Disney Dobrodružství Jasmíny a Mulan (43208) naprosto zamilují. Mohou se těšit na sestavitelný model paláce a chrámu, 2 panenky a 2 figurky LEGO zvířat. Interaktivní digitální návod na stavění pak tvoření obohatí o další porci zábavy. Je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO s návody na stavění a nabízí intuitivní nástroje přibližování a otáčení, takže si děti mohou model zobrazovat, zatímco na něm pracují.Hrajte si, učte se a rozvíjejte seTyto modely s princeznami od Disneyho dětem pomohou získat důvěru ve vlastní tvůrčí schopnosti a pak zažehnou jiskru jejich kreativity při přehrávání scén z filmů nebo vlastních originálních dobrodružství. Se stavebnicí si můžete hrát samotně nebo ji zkombinujte s dalšími sadami LEGO | Disney (prodávány zvlášť).Kultovní postavyS touto stavebnicí se děti rychle pustí do hraní s minipanenkami Disneyho Jasmíny a Mulan a figurkami LEGO koně Khana a tygra Rádži. Jedná se o skvělý dárek pro děti, které si zaslouží odměnu – a zabaví je každý den.