LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Star Wars 75300 Imperiální stíhačka TIE™


LEGO Star Wars 75300 Imperiální stíhačka TIE™

Lego Star Wars 75300 Imperiální stíhačka TIE™

S parádním LEGO® modelem Imperiální stíhačka TIE™ (75300) si děti mohou hrát na padouchy z klasické trilogie Star Wars™. Zachycuje autentický, elegantní design kultovní stíhačky z imperiální flotily, a navíc obsahuje otevírací kokpit pro LEGO minifigurku a 2 pružinové vystřelovače.


Vzrušující dobrodružství
K dispozici jsou také 2 LEGO minifigurky: pilot stíhačky TIE s blasterovou pistolí a stormtrooper s blasterem. Kromě toho se lze těšit na protokolárního droida NI-L8, který je zárukou kreativní zábavy a poutavých příběhů.


Akce ze ságy Star Wars ve stylu LEGO stavebnic
Společnost LEGO Group vyrábí repliky kultovních bojových lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již od roku 1999. Tato řada zaznamenala obrovský úspěch – nabízí pestrý výběr stavebnic a dárků pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.

Parametry: 

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 8+
  • Rozměry balení: 26,2 x 28,2 x 7,6 cm

955 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 955 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 938
10.4.2022 989

Podobné produkty



880 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1071 CZK  25% 

Zachycuje autentický, elegantní design kultovní stíhačky z imperiální flotily, a navíc obsahuje otevírací kokpit pro LEGO minifigurku a 2 pružinové vystřelovače. Vzrušující dobrodružství K dispozici jsou také 2 LEGO minifigurky: pilot stíhačky TIE s blasterovou pistolí a stormtrooper s blasterem. Kromě toho se lze těšit na protokolárního droida NI-L8, který je zárukou kreativní zábavy a poutavých příběhů. Akce ze ságy Star Wars ve stylu LEGO stavebnic Společnost LEGO Group vyrábí repliky kultovních bojových lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již od roku 1999. Tato řada zaznamenala obrovský úspěch – nabízí pestrý výběr stavebnic a dárků pro děti a fanoušky všech věkových kategorií.