LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO DUPLO 10946 Dobrodružství v rodinném karavanu


LEGO DUPLO 10946 Dobrodružství v rodinném karavanu

LEGO DUPLO 10946 Dobrodružství v rodinném karavanu

Dobrodružství v rodinném karavanu (10946) z řady LEGO® DUPLO® Město nabízí spoustu aktivit a příležitostí k učení, které si mohou děti užívat společně s rodiči.

Hraní příběhů s rodinkou v přírodě
Vydejte se kempovat do lesa se svým malým stavitelem a užijte si spoustu zábavných dobrodružství s celou rodinou. Do karavanu, jehož vrchní část lze odklopit pro snadný přístup, se vlezou všechny 3 milé figurky. Vybavení můžete naložit na střechu, takže si při opatrném řízení směrem k tábořišti užijete spoustu legrace. Látkový stan určitě postavíte levou zadní. K dispozici budete mít také kánoi, s níž se můžete vypravit na řeku, a ohniště, kde uvaříte čaj a zazpíváte si písničky v doprovodu kytary. Nezapomeňte krásné rodinné okamžiky zvěčnit pomocí foťáku!

Tvořivá vzdělávací stavebnice pro nejmenší
Hračky LEGO DUPLO dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjadřování a učení hrou. Díky stavebnicím DUPLO mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zatímco si budou vychutnávat dlouhé hodiny hraní.

Parametry:

  • Výrobce: LEGO
  • Produktová řada: Lego Duplo 
  • Materiál: plast
  • Věk: 2+

646 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 646 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 635
26.4.2022 758
25.4.2022 765
23.4.2022 694
17.4.2022 758
14.4.2022 694

Podobné produkty



803 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

575 CZK

Rodinný karavan s rodinnými příslušníky si mohou sestavit předškoláčci ze 30 dílků.

Poté si mohou přehr&aacut


785 CZK  25% 

Dobrodružství v rodinném karavanu (10946) z řady LEGO® DUPLO® Město nabízí spoustu aktivit a příležitostí k učení, které si mohou děti užívat společně s rodiči. Hraní příběhů s rodinkou v přírodě Vydejte se kempovat do lesa se svým malým stavitelem a užijte si spoustu zábavných dobrodružství s celou rodinou. Do karavanu, jehož vrchní část lze odklopit pro snadný přístup, se vlezou všechny 3 milé figurky. Vybavení můžete naložit na střechu, takže si při opatrném řízení směrem k tábořišti užijete spoustu legrace. Látkový stan určitě postavíte levou zadní. K dispozici budete mít také kánoi, s níž se můžete vypravit na řeku, a ohniště, kde uvaříte čaj a zazpíváte si písničky v doprovodu kytary. Nezapomeňte krásné rodinné okamžiky zvěčnit pomocí foťáku! Tvořivá vzdělávací stavebnice pro nejmenší Hračky LEGO DUPLO dětem nabízí neomezenou zábavu, možnost sebevyjadřování a učení hrou. Díky stavebnicím DUPLO mohou být rodiče u významných vývojových milníků svých dětí, které prožijí, zat