LevnoBot.cz
Přidat obchod

Maybelline Lash Sensational 9,5 ml řasenka pro ženy Intense Black objemová řasenka; prodlužující řasenka; tvarující řasenka


Maybelline Lash Sensational 9,5 ml řasenka pro ženy Intense Black objemová řasenka; prodlužující řasenka; tvarující řasenka
Maybelline Lash Sensational Řasenka pro ženy 9,5 ml Odstín Intense Black

196 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 196 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 195

Podobné produkty



285 CZK  8% 

Maybelline Lash Sensational, 9,5 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Maybelline Lash Sensational . Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: úžasně natočí řasy rychle a snadno se aplikuje zvýrazní tvar očí výrazně řasy zahustí má intenzivní barvu Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

264 CZK  8% 

Jedinečná řasenka pro vyživení, prodloužení a natočení řas. Neslupuje řasy. Nedrolí se.

255 CZK  4% 

Okouzlete podmanivým pohledem. Řasenka Lash Sensational dokáže vykouzlit dlouhé a plné řasy s vějířovitým efektem během několika tahů.


259 CZK

Maybelline New York Lash Sensational Intense Black Prodlužující řasenka 9.5 ml Řasenka Lash Sensational patří mezi nejoblíbeněnjší řasenky od Maybelline. Vykouzlí dlouhé a plné řasy s vějířovitým efektem.