LevnoBot.cz
Přidat obchod

Maybelline Lash Sensational Luscious 9,5 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka; vyživující řasenka


Maybelline Lash Sensational Luscious 9,5 ml řasenka pro ženy Black objemová řasenka; prodlužující řasenka; vyživující řasenka
Maybelline Lash Sensational Luscious Řasenka pro ženy 9,5 ml Odstín Black

198 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 198 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 197

Podobné produkty



247 CZK

Maybelline Lash Sensational, 9.5 ml, Řasenky, péče a úprava řas pro ženy, Chcete zvýraznit své oči a dát tak vyniknout jejich přirozené kráse? Pomůže vám řasenka Maybelline Lash Sensational . Všechny vaše řasy pokryje po celé jejich délce souvislou vrstvou intenzivní syté barvy, opticky je tak prodlouží a propůjčí jim i mimořádný objem. Během chvilky tak vaše řasy budou působit zahuštěným a celkově plnějším dojmem a váš pohled získá na hloubce i dramatičnosti. Vlastnosti: výrazně řasy zahustí prodlouží délku řas vyživuje a obnovuje řasy Jak používat: Řasenku nanášejte jemnými tahy na řasy od kořínků až ke konečkům. Pro větší zvýraznění aplikujte více vrstev.

204 CZK

Řasenka pro zvětšení objemu dodává intenzivní barvu a obalí i tu nejkratší řasu od kořínků po konečky.

255 CZK  4% 

Dodejte řasám hebkost, objem a hustotu. Okouzlete neodolatelným pohledem, který vám vyčaruje nová řasenka Lash Sensational Luscious.


259 CZK  4% 

Maybelline New York Lash Sensational Luscious prodlužující objemová řasenka pro objem řas s výtažky z olejů 9.5 ml Dodejte řasám hebkost, objem a hustotu. Vzácné oleje dodají vašim řasám pocit hebkosti. Precizní vějířovitý kartáček nalíčí i těžko dostupné řasy a dodá jim objem a hustotu.