LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Matte Powder SPF15 8 g pudr pro ženy 02


Gabriella Salvete Matte Powder SPF15 8 g pudr pro ženy 02
Gabriella Salvete Matte Powder SPF15 Pudr pro ženy 8 g Odstín 02

151 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 151 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 150

Podobné produkty



170 CZK  47% 

Gabriella Salvete Matte Powder, 8 g, Pudry pro ženy, Udělejte tečku za make-upem a zajistěte si tak jeho delší výdrž i bezchybný finiš. Pudr Gabriella Salvete Matte Powder zafixuje aplikovaný make-up tak, aby nedocházelo k jeho rozmazávání či nežádoucímu slévání do vrásek. Navíc vám poskytne kontrolu nad nadměrnou mastnotou a leskem problematických partií. Vaši pleť zanechá nádherně hebkou, zmatněnou a se sametovým nádechem, přirozeným efektem rozostření pak pomůže opticky zamaskovat příliš viditelné póry i jiné nedokonalosti pleti. Vlastnosti: perfektně matuje pleť dodává pleti sametový efekt nevysušuje absorbuje nadbytečný maz bez vysoušení pleti Složení: veganský produkt se zrcátkem Jak používat: Nanášejte pudr na tvář štětcem pro zmatnění pleti nebo fixaci make-upu.

115 CZK

Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé

115 CZK

Gabriella Salvete Matující pudr 02 spolehlivě sjednotí a zmatní pleť a sjednotí její barevný tón. S ochranným faktorem SPF15 a vitamínem E.


129 CZK

Gabriella Salvete Matující pudr SPF15 - 02, 8 g Kompaktní pudr perfektně sjednotí pleť a vytvoří přirozený povrch. Obsahuje ochranný faktor SPF 15, vitamín E a přírodní olej.