LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Collagen+ Eye & Lip 15 ml oční krém na všechny typy pleti; proti vráskám; na rozjasnění pleti; zpevnění a lifting pleti


Dermacol Collagen+ Eye & Lip 15 ml oční krém na všechny typy pleti; proti vráskám; na rozjasnění pleti; zpevnění a lifting pleti
Dermacol Collagen+ Eye & Lip Oční krém pro ženy 15 ml

148 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 148 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 147

Podobné produkty



196 CZK

Dermacol Collagen +, 15 ml, Oční krémy a gely pro ženy, Oční péče Dermacol Collagen ošetřuje pleť očního okolí a dodává jí potřebnou výživu a hydrataci. Vlastnosti: vyhlazuje linky a jemné vrásky zanechává pleť vypnutou a vyhlazenou dodává pleti pružnost Jak používat: Ráno a/nebo večer naneste přípravek kolem kontur očí lehkým poklepáváním, dokud se plně nevstřebá.

139 CZK

Oční péče Dermacol Collagen+ ošetřuje pleť očního okolí a dodává jí potřebnou výživu a hydrataci.

137 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Dermacol se řadí pod krémy na oční okolí a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 15 ml vámi vybraného produktu. Péče o rty je zase o krok jednodušší!

176 CZK

Dermacol Collagen+ Intenzivní omlazující krém na oči a rty aktivně vyhlazuje a omlazuje pleť, zmírňuje kruhy pod očima a redukuje jemné vrásky.