LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Nude Eyeshadow Palette 12,5 g oční stín pro ženy


Gabriella Salvete Nude Eyeshadow Palette 12,5 g oční stín pro ženy
Gabriella Salvete Nude Eyeshadow Palette Oční stín pro ženy 12,5 g

171 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 171 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 170

Podobné produkty



200 CZK  2% 

Gabriella Salvete Eyeshadow 6 Shades Palette, 12 g, Paletky očních stínů pro ženy, Chcete zvýraznit svůj pohled, dotvarovat oči a podtrhnout jejich přednosti? Paletka pro líčení očí Gabriella Salvete Eyeshadow 6 Shades Palette otevírá možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Obsahuje ne jeden, ale hned několik lisovaných očních stínů, které se vzájemně ideálně barevně doplňují a lze je tedy skvěle kombinovat pro vytvoření líčení různých typů – od jemného denního až po výrazné večerní. Každý stín zajistí rovnoměrné barevné krytí, bude se vám dobře nanášet, ale i roztírat do ztracena, případně míchat s dalšími stíny, aniž by vznikaly nežádoucí ostré přechody. Vlastnosti: pro denní i večerní líčení dobře kombinovatelné barvy má dlouhotrvající výdrž pigmentace je velmi intenzivní třpytivý i matný efekt Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte na oční víčka přiloženým aplikátorem nebo konečky prstů.

131 CZK

Paleta šesti dlouhotrvajících lisovaných očních stínů kombinující matné a třpytivé odstíny dokonale zvýrazní a podtrhne váš pohled Hedvábná textura zajistí přirozené krytí Aplikujte za sucha pro samet

199 CZK  1% 

Paletka dlouhotrvajících očních stínů Gabriella Salvete Smokey kombinující matné a třpytivé odstíny dokonale zvýrazní a podtrhne váš pohled.