LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete False Eyelashes dárková kazeta umělé řasy 1 pár + lepidlo na řasy 1 g pro ženy Magic


Gabriella Salvete False Eyelashes dárková kazeta umělé řasy 1 pár + lepidlo na řasy 1 g pro ženy Magic
Gabriella Salvete False Eyelashes Dárková kazeta pro ženy umělé řasy 1 pár + lepidlo na řasy 1 g

139 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 139 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 139

Podobné produkty



130 CZK

Gabriella Salvete False Eyelash Kit, 1 ks, Umělé řasy pro ženy, Chcete dodat svému líčení nový rozměr a cítit se díky nádhernému vějíři hustých řas opravdu výjimečně? Umělé řasy Gabriella Salvete False Eyelash Kit maximálně prohloubí váš pohled tak, že se vaše oči stanou magnetem, který bude přitahovat pohledy všech kolem. Aniž byste museli aplikovat několik vrstev řasenky nebo chodit do specializovaného salonu na prodloužení, dosáhnete díky nim snadno a rychle požadovaného zvýraznění očí a zintenzivnění pohledu. Vlastnosti: velmi snadná aplikace působí velmi přirozeně balení obsahuje také lepidlo Složení: syntetická vlákna Jak používat: Umělé řasy můžete nejprve zkrátit dle velikosti svých očí do požadované délky. Na pásek naneste lepidlo, nechte chvíli zaschnout a přilepte na oční víčko co nejblíže ke svým řasám. Na závěr můžete řasy natočit kleštičkami na řasy.

140 CZK

Řasy jsou vyrobeny z přírodních vlasů pro dokonale přirozený vzhled Kopírují strukturu vašich řas a propůjčí jim hustotu Lepidlo které je součástí sady je snadno použitelné a neničí vaše řasy při odle

151 CZK  0% 

Umělé řasy vyrobeny z přírodního vlasu pro dokonale přirozený vzhled.

149 CZK  7% 

Gabriella Salvete Umělé řasy přírodní Magic Efektní umělé řasy z přírodního vlasu s omračující hustotou pro dramatický, a přesto přirozený vzhled. Vyhovují všem tvarům očí a dodají vašemu pohledu dramatický vzhled. Řasy jsou na průhledném pásku, takže jsou ideální k jemnému líčení, ale s linkou k výraznějšímu looku.

89 CZK

Gabriella Salvete False Eyelash Magic umělé řasy precizně kopírují přirozený vzhled řas a dodávají jim hustotu. S šetrným lepidlem, které neničí řasy při odlepování.