LevnoBot.cz
Přidat obchod

Tangle Teezer The Original Mini 1 ks kartáč na vlasy pro děti Rainbow The Unicorn


Tangle Teezer The Original Mini 1 ks kartáč na vlasy pro děti Rainbow The Unicorn
Tangle Teezer The Original Mini Kartáč na vlasy pro děti 1 ks Odstín Rainbow The Unicorn

243 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 243 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 242

Podobné produkty



221 CZK

Tangle Teezer The Original Mini Rainbow Unicorn Print, 1 ks, Dětské hřebeny a kartáče na vlasy pro děti, Chcete mít své vlasy a jejich úpravu vždy pod kontrolou? Ve vaší výbavě by neměl chybět hřeben na vlasy Tangle Teezer The Original Mini Rainbow Unicorn Print. Je nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě účesu i složitějším stylingu. Poskytuje benefity, kterými dokonale doplňuje kulaté a ploché kartáče a další nástroje pro úpravu vlasů. Umožňuje rozčesávání jak suchých, tak i mokrých vlasů, navíc ho můžete využít pro umístění pěšinky, při stříhání, tupírování a dalších úpravách vlasů. Vlastnosti: jemný k pokožce vhodný pro všechny typy vlasů odolný, téměř nerozbitný Jak používat: Jemnými tahy pročesejte vlasy. Od kořínků po konečky.

283 CZK

odrážky jemný k pokožce vhodný pro všechny typy vlasů odolný téměř nerozbitný popis Popis Hřeben na vlasy Tangle Teezer The Original Mini je nepostradatelným pomocníkem při každodenní úpravě úče

240 CZK

Kompaktní kartáč pro malé slečny jemně a během chvilky rozčeše i ty nejzacuchanější vlasy. Dlouhé ohebné štětiny vlasy pročešou bez cuchání a lámání.


280 CZK  3% 

Tangle Teezer The Original Mini, Rainbow the Unicorn Originální hřeben Tangle Teezer z Velké Británie s roztomilým vzorem jednorožce je ideálním nástrojem k rozčesání mokrých i suchých vlasů.

225 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Doplňky značky Tangle Teezer z kolekce The Original byly vytvořeny speciálně pro děti mající všechny typy vlasů.