LevnoBot.cz
Přidat obchod

Schwarzkopf Taft Ultimate 250 ml lak na vlasy pro ženy


Schwarzkopf Taft Ultimate 250 ml lak na vlasy pro ženy
Schwarzkopf Taft Ultimate Lak na vlasy pro ženy 250 ml

73 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 73 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 73

Podobné produkty



89 CZK

Schwarzkopf Taft Ultimate, 250 ml, Styling pro ženy, O finální úpravu vlasů a prodloužení výdrže účesu se postará lak na vlasy Schwarzkopf Taft Ultimate. Na dlouhou dobu zpevní a zafixuje váš účes, ať už je jakkoli složitý, a zajistí tak maximální kontrolu nad vašimi vlasy. Budete se moci spolehnout na to, že každý pramen zůstane na svém místě a chráněný před působením vnějších vlivů, jako je vítr či vlhkost. Vlastnosti: extra silná fixace důkladně fixuje všechny typy vlasů a účesů snadná a rychlá aplikace dlouhodobý efekt Jak používat: Nastříkejte na suché vlasy ze vzdálenosti 20–30 cm. Pro dosažení maximálního objemu nastříkejte přímo ke kořínkům.

122 CZK  1% 

Taft Ultimate lak na vlasy je v rámci fixace tím nejvýkonnějším a absolutně nepřekonatelným výrobkem značky Taft.

82 CZK

odrážky Zatím nejsilnější fixaci po celý den a za každého počasí až po 48 hodin Speciální esenci tekutých krystalů Liquid Crystal Gloss pro zářivý lesk a třpyt vašeho účesu Neslepené a nezatížené

129 CZK

Schwarzkopf Taft Lak na vlasy Ultimate maximálně tužící 250 ml Taft Ultimate lak na vlasy je v rámci fixace tím nejvýkonnějším a absolutně nepřekonatelným výrobkem značky Taft.