LevnoBot.cz
Přidat obchod

Weleda Kids Lively Lime 2in1 150 ml sprchový krém pro děti


Weleda Kids Lively Lime 2in1 150 ml sprchový krém pro děti
Weleda Kids Lively Lime 2in1 Sprchový krém pro děti 150 ml

165 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 165 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 165

Podobné produkty



155 CZK

Weleda Kids Veselá limetka, 150 ml, Dětské šampony pro děti, Pokud chcete ušetřit nejen čas, ale i místo v koupelně či třeba cestovní tašce, přijde vám vhod sprchový gel a šampon 2 v 1 Weleda Kids Veselá limetka. Bude plnit funkci hned dvou produktů v jednom – rychle a účinně umyje jak pokožku celého těla, tak vlasy. Pomůže z nich odstranit vešekré nečistoty a mastnotu a vám dodá pocit dlouhotrvající svěžesti, takže budete ze sprchy vycházet jako znovuzrození. Vlastnosti: poskytuje péči vlasům i pokožce varianta přípravku 2 v 1 je praktická i na cesty je šetrný k dětské pokožce příjemně voní Jak používat: Naneste na vlhké vlasy i pokožku celého těla, jemně napěňte, promasírujte a poté důkladně smyjte.

185 CZK

Jemná mycí emulze ideální na mytí od hlavy k patě s osvěžující vůní čerstvé limetky. Nevysušuje pokožku a je šetrná k očím.

179 CZK

Jemná mycí emulze na mytí od hlavy k patě s osvěžující vůní limetky. Nevysušuje pokožku a je šetrná k očím. Díky receptuře z přírodních surovin obzvlášť vhodné pro dětskou pokožku. Vlastnosti: Ideální na mytí od hlavy až k patě, které přináší novou zábavu při koupání Má jemnou pěnu Osvěžující vůni Složení z přírodních surovin s BIO sezamovým olejem a přírodními esenciálními oleji z limetky a citrónu Vyživuje pokožku Zachovává vlhkost v přirozené rovnováze Plně uzpůsobeno potřebám dětské pokožky Šetrný nejen k pokožce, ale i k očím Jemná vůně podmaní aurou tepla a pozitivní energií Vhodné pro děti od 3 let Snášenlivost pokožky a účinek dermatologicky testovány Vhodné pro vegany Certifikovaná přírodní kosmetika Obsahuje pouze čisté přírodní suroviny a je nositelem certifikátu NATRUE – garance nejvyšší kvality čistě přírodní kosmetiky a BIO kosmetiky. Neobsahuje žádné syntetické konzervanty, barviva, parfemaci ani látky na bázi minerálních olejů vyráběných z ropy. Jak používat: Přípravek můžete použít při sprchování nebo koupeli. Při sprchování naneste pár kapek na pokožku i do vlasů, jemně vmasírujte a poté opláchněte vodou. V případě koupele přidejte pár kapek do vody ve vaně a užijte si příjemně voňavou koupel. Složení: Voda, Sezamový olej, Glycerin, Coco-glukosid, Alkohol, Cocoyl glutamát disodný, Karagenan, Olej kůry limety, Extrakt květů měsíčku lékařského, Xantanová guma, Kyselina mléčná, Cocoyl glutamát sodný, Vůně*, Limonen*, Linalool*, Benzyl Benzoát*, Citral*. *z přírodních éterických olejů

155 CZK  4% 

WELEDA 2v1 sprchový krém a šampon Veselá limetka je jemná mycí emulze na mytí od hlavy k patě s osvěžující vůní limetky. Díky receptuře z přírodních surovin obzvlášť vhodné pro dětskou pokožku.