LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Brushes Cosmetic Brush Cleanser 100 ml štětec pro ženy


Dermacol Brushes Cosmetic Brush Cleanser 100 ml štětec pro ženy
Dermacol Brushes Cosmetic Brush Cleanser Štětec pro ženy 100 ml

102 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 102 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 101

Podobné produkty



91 CZK  1% 

Dermacol Accessories Brush Cleanser, 100 ml, Štětce a houbičky pro ženy, Na kosmetických štětcích se kromě zbytků líčidel usazuje i kožní maz, pot a nejrůznější nečistoty, a proto je velmi důležité jejich pravidelné čištění. Produkt Dermacol Accessories Brush Cleanser pomůže odstranit z vašich štětců veškerý make-up, udržet je čisté a prodloužit tak jejich životnost. Postará se také o to, že stejným štětcem, kterým jste právě nanášeli třeba tmavě modré stíny, bude moci aplikovat béžové. Anebo s tímto štětcem bez obav nalíčit kamarádku. Vlastnosti: důkladně čistí štětce desinfikuje produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců udržuje štětce ve výborném stavu Jak používat: Sprej nastříkejte na štětec, jemně otřete štětinky čistou tkaninou a odstraňte tak usazený make-up.

109 CZK  10% 

Dermacol Čisticí roztok na kosmetické štětce obsahuje malé množství alkoholu a efektivně čistí kosmetické náčiní, jako jsou štětce, houbičky nebo labutěnky. 


135 CZK  0% 

Hygienický způsob jak vyčistit štětec mezi líčením jiných osob pro profi vizážisty nebo odstranění barvy pro použití jiného odstínu.