LevnoBot.cz
Přidat obchod

Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair 200 ml balzám na vlasy pro ženy na poškozené vlasy


Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair 200 ml balzám na vlasy pro ženy na poškozené vlasy
Schwarzkopf Gliss Kur Ultimate Repair Balzám na vlasy pro ženy 200 ml

83 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 83 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 83

Podobné produkty



79 CZK

Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair, 200 ml, Kondicionéry a balzámy pro ženy, Při mytí vlasů šampon otevírá povrchovou vlasovou strukturu – kutikulu. Proto je důležité dodat po mytí vlasům péči, která kutikulu opět uzavře. A právě o to se postará kondicionér Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair. Kromě uzavření vlasových vláken zajistí jejich výživu, hydrataci a změkčení, bez čehož se krásné, lesklé a zdravé vlasy neobejdou. Ochrání je před mechanickým poškozením a vysušením, dále vyhladí jejich povrch a pomůže je zjemnit, což usnadní jejich rozčesávání a další úpravy. Vlastnosti: posiluje vlasová vlákna pečuje o délky oslabených vlasů uzavírá povrch vlasů, činí je odolnějšími opravuje jak mechanické, tak chemické poškození usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

85 CZK

Gliss Ultimate Repair regenerační balzám obnovuje strukturu vlasového vlákna, usnadňuje rozčesávání a navrací vlasům vitalitu, pružnost a vysoký lesk.


106 CZK  0% 

Speciální receptura s 3násobnou koncentrací Komplexu tekutého keratinu cíleně vyplňuje poškození vlasu jak uvnitř, tak na jeho povrchu.