LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete False Eyelashes Princess dárková kazeta umělé řasy 1 pár + lepidlo na řasy 1 g pro ženy


Gabriella Salvete False Eyelashes Princess dárková kazeta umělé řasy 1 pár + lepidlo na řasy 1 g pro ženy
Gabriella Salvete False Eyelashes Princess Dárková kazeta pro ženy umělé řasy 1 pár + lepidlo na řasy 1 g

130 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 130 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 130

Podobné produkty



134 CZK

Gabriella Salvete False Eyelash Kit, 1 ks, Umělé řasy pro ženy, Chcete dodat svému líčení nový rozměr a cítit se díky nádhernému vějíři hustých řas opravdu výjimečně? Umělé řasy Gabriella Salvete False Eyelash Kit maximálně prohloubí váš pohled tak, že se vaše oči stanou magnetem, který bude přitahovat pohledy všech kolem. Aniž byste museli aplikovat několik vrstev řasenky nebo chodit do specializovaného salonu na prodloužení, dosáhnete díky nim snadno a rychle požadovaného zvýraznění očí a zintenzivnění pohledu. Vlastnosti: velmi snadná aplikace působí velmi přirozeně balení obsahuje také lepidlo Složení: syntetická vlákna Jak používat: Umělé řasy můžete nejprve zkrátit dle velikosti svých očí do požadované délky. Na pásek naneste lepidlo, nechte chvíli zaschnout a přilepte na oční víčko co nejblíže ke svým řasám. Na závěr můžete řasy natočit kleštičkami na řasy.

140 CZK

Efektní umělé řasy z přírodního vlasu pro dramatický a přesto přirozený vzhledJak používat Aplikujte lepidlo na spodní část umělých řas průhledný pásek v tenké vrstvě přímo z tuby Počkejte dokud nezač

89 CZK

Gabriella Salvete False Eyelash Princess umělé řasy precizně kopírují přirozený vzhled řas a dodávají jim hustotu. S šetrným lepidlem, které neničí řasy při odlepování.