LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Nail Care White & Hard 11 ml lak na nehty pro ženy


Gabriella Salvete Nail Care White & Hard 11 ml lak na nehty pro ženy
Gabriella Salvete Nail Care White & Hard Lak na nehty pro ženy 11 ml

100 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 100 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 100

Podobné produkty



86 CZK

Gabriella Salvete Nail Care White & Hard Nail, 11 ml, Péče o nehty pro ženy, Pouze na dobře vyživených a zdravých nehtech může vaše manikúra skutečně vyniknout. Udržet nehty v kondici vám pomůže přípravek Gabriella Salvete Nail Care White & Hard Nail, který se postará o profesionální péči. Křehké či oslabené nehty se sklonem třepit se posílí, matným a poškozeným nechtům dodá zdravý lesk. Díky svému speciálnímu složení obohacenému o pečující látky zajistí, že zůstanou pevné, pružné a budou moci růst do délky i do krásy. Ocení ho všichni, kdo chtějí navrátit svým nehtům přirozenou krásu a zdravý vzhled. Vlastnosti: posiluje a zpevňuje nehty má dlouhotrvající výdrž zabraňuje vzniku nažloutlého odstínu nehtů posiluje nehty Jak používat: Aplikujte jednu vrstvu přímo na nehty. Používejte pravidelně.

79 CZK

Gabriella Salvete Péče na nehty Whitener zpevňuje a vyživuje, zaceluje nedokonalosti a dodává nehtům pěstěný, přirozeně vypadající vzhled.

 


69 CZK

Gabriella Salvete Bělicí regenerační lak na nehty 11 ml Bělicí regenerační lak, který nehty zároveň efektivně zpevňuje a vyživuje. Složení je obohaceno o přírodní ingredience – sladký mandlový olej, D-panthenol, výtažek z baobabu a murumuru máslo.