LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete TOOLS Cosmetic Acne Remover 1 ks čisticí kartáček pro ženy na všechny typy pleti; na problematickou pleť s akné


Gabriella Salvete TOOLS Cosmetic Acne Remover 1 ks čisticí kartáček pro ženy na všechny typy pleti; na problematickou pleť s akné
Gabriella Salvete TOOLS Cosmetic Acne Remover Čisticí kartáček pro ženy 1 ks

151 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 151 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 150

Podobné produkty



94 CZK

Gabriella Salvete Tools, 1 ks, Doplňky pro ženy, Produkt Gabriella Salvete Tools se postará o to, aby byla vaše pleť ještě krásnější. Vlastnosti: hygienický způsob odstranění černých teček na cestování i do kabelky Jak používat: Před použitím očka připravte svou pleť změkčením teplou vodou, napařením nebo přiložením vlhkého teplého ručníku. Přiložte kosmetické očko k pleti na problematické místo a jemně přitlačte. Před každým použitím nástroj desinfikujte.

129 CZK

Gabriella Salvete Odstraňovač černých teček s poutkem na odstranění komedonů a ostrým hrotem, jenž si poradí s bílými pupínky.


152 CZK  0% 

Speciální kosmetická pomůcka pro hloubkové čištění pleti.

139 CZK  7% 

Gabriella Salvete kosmetická pomůcka pro hloubkové čištění pleti Speciální kosmetická pomůcka pro hloubkové čištění pleti. Na jedné straně očko pro vyčištění pórů a akné, na druhé straně ostrý hrot pro šetrné odstranění drobných bílých pupínků (milium).