LevnoBot.cz
Přidat obchod

L´Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist 200 ml pro podporu vln pro ženy


L´Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist 200 ml pro podporu vln pro ženy
L´Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist Pro podporu vln pro ženy 200 ml

123 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 123 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 122

Podobné produkty



150 CZK

L’Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist, 200 ml, Styling pro ženy, Chcete dosáhnout jemných, pružných a poddajných vln, díky kterým budete vypadat, jako byste se právě vrátili z pláže? Slaný sprej L’Oréal Paris Stylista The Beach Wave Mist vám v tom pomůže. Vnese do vlasů objem a texturu, která typicky vzniká, když vlasy přijdou do kontaktu se slanou vodou. Navíc dodá vlnám jasnou definici, zajímavou strukturu a ležérně nadýchaný, lehce rozcuchaný vzhled jako od moře. Vytvořený plážový účes také flexibilně zpevní, přitom ale vlasy nezatíží. Vlastnosti: dodá vlasům objem a pružnost efekt plážových vln vlasy zůstávají pod kontrolou lehká textura, která nezatěžuje vlasy zajistí zářivý lesk Jak používat: Aplikujte rovnoměrně do suchých nebo vlhkých vlasů. Vytvaruje do požadovaného tvaru.

159 CZK  6% 

S texturizačním slaným sprejem Loréal Stylista vytvoříte účes s efektem plážových vln snadno a rychle. Sprej vlasům dodává texturu s dlouhotrvajícím efektem až 24 hodin. Svým...

159 CZK

L'Oréal Paris Stylista beach waves 200 ml Stylingový sprej pro plážové vlny. L'Oréal Paris Stylista sprej na vlasy Beach Waves s přídavkem soli dodá vlnitým vlasům dlouhotrvající texturu s mořským efektem.