LevnoBot.cz
Přidat obchod

Weleda Sanddorn Replenishing 200 ml tělové mléko pro ženy


Weleda Sanddorn Replenishing 200 ml tělové mléko pro ženy
Weleda Sanddorn Replenishing Tělové mléko pro ženy 200 ml

331 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 331 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 329

Podobné produkty



357 CZK

Weleda BIO Rakytníkový sirup Rakytník, 200 ml, Tělová mléka pro ženy, Tělové mléko Weleda BIO Rakytníkový sirup zajistí vaší pokožce potřebnou hydrataci a dodá jí sametovou hebkost. Vlastnosti: intenzivně vyživuje a zvláčňuje zajišťuje dlouhodobou hydrataci a vláčnost zajišťuje pokožce komfort a vitalitu Jak používat: Používejte ráno a/nebo večer na celé tělo.

320 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Weleda se řadí pod tělová mléka a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 200 ml vámi vybraného produktu. Péče o tělo je zase o krok jednodušší!

385 CZK  0% 

Tělové mléko vyniká schopností povzbudit hydratační faktory naší pokožky až po dobu 48 hodin.  

370 CZK  8% 

Weleda Energizující tělové mléko s rakytníkem vyniká schopností povzbudit hydratační faktory pokožky až na 48 hodin! Vysoký obsah cenných olejů určuje toto výživné mléko pro suchou pokožku.


430 CZK

Weleda Energizující tělové mléko 200 ml Energizující tělové mléko s olejem ze semen rakytníku dodává pokožce mnoho antioxidantů a vitamínů, díky čemuž napomáhá udržet opálení a je proto vynikající na jarní a letní měsíce, když je pokožka více zatěžována UV zářením.