LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Big Face Palette 20 g dekorativní kazeta pro ženy 01


Gabriella Salvete Big Face Palette 20 g dekorativní kazeta pro ženy 01
Gabriella Salvete Big Face Palette Dekorativní kazeta pro ženy 20 g Odstín 01

300 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 300 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 299

Podobné produkty



238 CZK

Gabriella Salvete Big Face, 12 g, Bronzery pro ženy, Chcete zvýraznit svůj pohled, dotvarovat oči a podtrhnout jejich přednosti? Paletka pro líčení očí Gabriella Salvete Big Face otevírá možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Obsahuje ne jeden, ale hned několik lisovaných očních stínů, které se vzájemně ideálně barevně doplňují a lze je tedy skvěle kombinovat pro vytvoření líčení různých typů – od jemného denního až po výrazné večerní. Každý stín zajistí rovnoměrné barevné krytí, bude se vám dobře nanášet, ale i roztírat do ztracena, případně míchat s dalšími stíny, aniž by vznikaly nežádoucí ostré přechody. Vlastnosti: umožňuje velmi rozmanité líčení třpytivý i matný efekt zvýrazňuje oči dobře kombinovatelné barvy pro denní i večerní líčení syté pigmenty snadno se nanáší dokonale rozjasňuje tvář produkt je vhodný také ke konturování Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte na oční víčka přiloženým aplikátorem nebo konečky prstů.

324 CZK

Paletka 8 očních stínů bronzeru a rozjasňovače Vysoce pigmentované odstíny v zemitých odstínech Lze nanášet štětcem i prstem snadno se zapracuje Matné i perleťové odstíny

258 CZK  0% 

Objevte v sobě tvůrčí schopnosti a vykouzlete si vzhled jako z filmových pláten pomocí jediné paletky Gabriella Salvete Big Face Palette.