LevnoBot.cz
Přidat obchod

L´Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Waterproof 0,28 g oční linka pro ženy 03 Brown fix v tužce


L´Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Waterproof 0,28 g oční linka pro ženy 03 Brown fix v tužce
L´Oréal Paris Super Liner Perfect Slim Waterproof Oční linka pro ženy 0,28 g Odstín 03 Brown

156 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 156 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 155

Podobné produkty



246 CZK

L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim, 1 g, Oční linky a tužky pro ženy, Chcete zvýraznit své oční kontury a přitáhnout tak pozornost ke svým očím? ProduktL’Oréal Paris Superliner Perfect Slim vám v tom pomůže. Dodá vašemu pohledu intenzitu i dramatický efekt a podtrhne i případné další líčení. Jeho snadno aplikovatelná textura vám umožní pouhým jedním tahem vytvořit precizní linku výrazné syté barvy, dokonale tak orámovat vaše oči a podtrhnout jejich krásu. Ať už se chystáte kamkoli, dosáhnete s ním snadno a rychle perfektního líčení, které vydrží. Vlastnosti: sytá a intenzivní barva produkt je odolný proti otěru produkt je voděodolný Jak používat: Nakreslete jemným tahem linku na víčko. Nechte zaschnout. Po každém použití pečlivě uzavřete.

226 CZK

Loréal Paris Super Liner Perfect Slim 03 Brown oční linka ve fixu ve voděodolném provedení vám vykreslí precizní oční linky, které vydrží až 24 hodin.


250 CZK

L'Oréal Paris Super Liner Perfect slim 03 brown oční linka ve fixu, 8 g Oblíbená linka na oči Super Liner Perfect Slim, nyní s novým dlouhotrvajícím složením, intenzivnější barvou a ještě přesnější aplikací.