LevnoBot.cz
Přidat obchod

Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundation SPF30 30 ml make-up pro ženy 55 Beige na všechny typy pleti


Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundation SPF30 30 ml make-up pro ženy 55 Beige na všechny typy pleti
Max Factor Miracle Pure Skin-Improving Foundation SPF30 Make-up pro ženy 30 ml Odstín 55 Beige

199 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 199 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 198

Podobné produkty



236 CZK

Max Factor Miracle Pure Skin, 30 ml, Make-up pro ženy, Základem každého líčení, ať už výrazného večerního, nebo velmi přirozeného denního, je bezchybná pleť. A k té vám dopomůže make-up Max Factor Miracle Pure Skin. Dokonale splyne s vaší pletí a postará se o perfektní sjednocení jejího barevného tónu. Díky své krycí schopnosti okamžitě zamaskuje její drobné nedokonalosti, jako jsou například pigmentové skvrny, začervenání či stopy po akné. Během chvilky tak s jeho pomocí dosáhnete barevně sjednoceného vzhledu, který skvěle poslouží jako základ pro případné další líčení. Vlastnosti: dlouhotrvající efekt hydratuje chrání před slunečním zářením výborná krycí schopnost Jak používat: Make-up naneste na všechny základní body obličeje, čelo, tváře a bradu.

215 CZK  1% 

Make-up s obsahem kyseliny hyaluronové navrací unavené a suché pleti vitalitu a krásný vzhled, aniž by ji zatěžoval.

230 CZK

Dekorativní kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Make-upy značky Max Factor vám pomohou vytvořit dokonalý look. 

380 CZK  43% 

Max Factor Miracle Pure make-up 55 Beige s kolagenem, kyselinou hyaluronovou, vitaminem C a přírodním retinolem pleť vypne, sjednotí a skryje nedokonalosti.


280 CZK

Max Factor Miracle Pure dlouhotrvající make-up 55 Beige 30 ml I make-up může překvapit pečujícím složením. Dlouhotrvající make-up Max Factor Miracle Pure Skin poskytuje pleti lehoučké krytí a zároveň o ni intenzivně pečuje.