LevnoBot.cz
Přidat obchod

Vivaco Sun Argan Bronz Oil Suntan Butter SPF25 200 ml opalovací přípravek na tělo unisex


Vivaco Sun Argan Bronz Oil Suntan Butter SPF25 200 ml opalovací přípravek na tělo unisex
Vivaco Sun Argan Bronz Oil Suntan Butter SPF25 Opalovací přípravek na tělo 200 ml

166 CZK

Parfemy-elnino.cz


Koupit za 166 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
18.4.2022 166

Podobné produkty



214 CZK  8% 

Promašťující opalovací máslo se vzácným BIO arganovým olejem a beta-karotenem pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení.

229 CZK  15% 

Sun Vital Vivaco Arganové opalovací máslo OF25 200 ml Opalovací máslo s bio arganovým olejem, beta-karotenem a vit. E pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení.

239 CZK

  • pro intenzivní a dlouhotrvající opálení
  • i pro děti od 3 let
  • voděodolné

 

Promašťující tělové máslo se středně vysokým ochranným faktorem 25 obsahuje vzácný bio arganový olej a betakaroten pro intenzivní, rychlé a dlouhotrvající opálení. Obsažené zjemňující oleje s vitamínem E chrání pokožku před vysoušením a stárnutím. Betakaroten napomáhá dlouhodobému zhnědnutí pokožky. Máslo je voděodolné a snadno se roztírá. Vhodné i pro jemnou dětskou pokožku od 3 let.

Dávkování a používání: Přípravek naneste před zahájením slunění. Na ochranu pokožky celého těla dospělé osoby průměrné velikosti je třeba 36 g opalovacího přípravku (cca 6 čajových lžiček). Snížení množství použitého přípravku podstatně snižuje stupeň ochrany pokožky. K udržení ochrany aplikaci opakujte, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem.

 

Objem: 200 ml

Stupeň SPF ochrany: 25