LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Duplo 10940 Základna Spider-Mana


LEGO Duplo 10940 Základna Spider-Mana

LEGO Duplo 10940 Základna Spider-Mana

Stavebnice LEGO® DUPLO® Marvel Základna Spider-Mana (10940) skvěle poslouží jako ideální dáreček pro všechny malé superhrdiny. Děti si užijí dlouhé hodiny hraní se 3 minifigurkami superhrdinů a čeká je bezpočet zábavných herních možností.

Legrace a akce se Spider-Manem a přáteli
Tato stavebnice na motivy seriálu Spidey and His Amazing Friends od Disney+ je dělaná na míru těm nejmenším stavitelům. Užijí si s ní jak dobrodružství a legraci s oblíbenými hrdiny, tak rozvoj dovedností, který přináší hraní se stavebnicemi LEGO DUPLO. V sadě na děti čekají 3 superhrdinové – Spider-Man, Miles Morales a Ghost Spider. Nechybí model základny ve tvaru pavouka plný zábavných doplňků, které inspirují ke kreativnímu hraní příběhů, včetně motorky, klouzačky a houpačky.

Kreativní a nápadité hraní rolí pro ty nejmenší
Hračky LEGO DUPLO otevírají předškolákům svět neomezeného hraní, sebevyjadřování a zábavného učení, a umožňují tak rodičům a dětem společně prožívat vzácné vývojové milníky.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 2+

732 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 732 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.5.2022 719

Podobné produkty



823 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

615 CZK

Základnu Spider-Mana se superhrdiny si mohou sestavit předškoláčci ze 36 dílků.

Poté si mohou přehrát jeden z mno


785 CZK  25% 

Stavebnice LEGO® DUPLO® Marvel Základna Spider-Mana (10940) skvěle poslouží jako ideální dáreček pro všechny malé superhrdiny. Děti si užijí dlouhé hodiny hraní se 3 minifigurkami superhrdinů a čeká je bezpočet zábavných herních možností. Legrace a akce se Spider-Manem a přáteli Tato stavebnice na motivy seriálu Spidey and His Amazing Friends od Disney+ je dělaná na míru těm nejmenším stavitelům. Užijí si s ní jak dobrodružství a legraci s oblíbenými hrdiny, tak rozvoj dovedností, který přináší hraní se stavebnicemi LEGO DUPLO. V sadě na děti čekají 3 superhrdinové – Spider-Man, Miles Morales a Ghost Spider. Nechybí model základny ve tvaru pavouka plný zábavných doplňků, které inspirují ke kreativnímu hraní příběhů, včetně motorky, klouzačky a houpačky. Kreativní a nápadité hraní rolí pro ty nejmenší Hračky LEGO DUPLO otevírají předškolákům svět neomezeného hraní, sebevyjadřování a zábavného učení, a umožňují tak rodičům a dětem společně prožívat vzácné vývojové milníky.