LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Architecture 21056 Taj Mahal


LEGO Architecture 21056 Taj Mahal

LEGO Architecture 21056 Taj Mahal

Ať už patříte mezi šťastlivce, kteří Tádž Mahal navštívili, a chcete si svou cestu připomenout, sníte o tom, že jej jednou spatříte, nebo jen milujete elegantní stavby, s touto LEGO® Architecture stavebnicí (21056) z naší exkluzivní kolekce pamětihodností rozhodně nešlápnete vedle.

Úžasné detaily
Tato inspirativní tvůrčí výzva vám umožní postavit si z LEGO kostek symbol neutuchající lásky a jeden z nejznámějších architektonických divů. Nechte se uchvátit autentickými detaily – nechybí krypta s hrobkami Mumtáz a Šáhdžahána, centrální komnata se 2 kenotafy, monumentální ívány, hlavní dóm, 4 čhátrí a 4 štíhlé minarety. LEGO kostka s nápisem „Taj Mahal“ repliku skvěle doplní. Tento model zaručeně upoutá pozornost, ať už jej vystavíte kdekoli.

Nádherný dárek
Stavebnice je součástí kolekce prémiových LEGO modelů pro dospělé a je perfektní volbou, pokud si chcete udělat radost! Skvěle také poslouží jako inspirativní dárek pro LEGO fanoušky a všechny milovníky Tádž Mahalu, Indie, cestování a architektury.

Parametry:

  • Výrobce: LEGO
  • Materiál: plast
  • Věk: 18+

3200 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 3200 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.5.2022 3151

Podobné produkty



2620 CZK

Tádž Mahal, proslulou indickou stavbu, zapsanou od roku 1983 na Seznam světového dědictví Unesco, si mohou fanoušci architektury sestavit z 2022 d&iacut


2748 CZK  2% 

Ať už patříte mezi šťastlivce, kteří Tádž Mahal navštívili, a chcete si svou cestu připomenout, sníte o tom, že jej jednou spatříte, nebo jen milujete elegantní stavby, s touto LEGO® Architecture stavebnicí (21056) z naší exkluzivní kolekce pamětihodností rozhodně nešlápnete vedle. Úžasné detaily Tato inspirativní tvůrčí výzva vám umožní postavit si z LEGO kostek symbol neutuchající lásky a jeden z nejznámějších architektonických divů. Nechte se uchvátit autentickými detaily – nechybí krypta s hrobkami Mumtáz a Šáhdžahána, centrální komnata se 2 kenotafy, monumentální ívány, hlavní dóm, 4 čhátrí a 4 štíhlé minarety. LEGO kostka s nápisem „Taj Mahal“ repliku skvěle doplní. Tento model zaručeně upoutá pozornost, ať už jej vystavíte kdekoli. Nádherný dárek Stavebnice je součástí kolekce prémiových LEGO modelů pro dospělé a je perfektní volbou, pokud si chcete udělat radost! Skvěle také poslouží jako inspirativní dárek pro LEGO fanoušky a všechny milovníky Tádž Mahalu, Indie, cesto