LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Minecraft 21169 První dobrodružství


Lego Minecraft 21169 První dobrodružství

Stavebnice LEGO® Minecraft™ První dobrodružství (21169) zavede hráče do světa Minecraft, kde mohou prožívat nekonečnou porci akce a napětí díky parádním funkcím, oblíbeným postavám a úžasným mobům.

Nový způsob, jak hrát Minecraft
Pokud znáte nějakého nadšeného Minecrafťáka, můžete si být jisti, že toto zpracování jednoho z nejzajímavějších prostředí ze hry si doslova zamiluje. Třípatrový model nabízí spoustu fascinujících prvků, včetně vodního výtahu, sklápěcích kolejí, posuvných dílů a samozřejmě výbušnin. Dobrodružství si s dětmi vychutnají i oblíbené herní postavy Steve a Alex, dále nechybí kostlivci, obarvená kočka, beran a květy posetá květokráva.

LEGO® Minecraft První dobrodružství (21169) je prémiová stavebnice, která přenáší do skutečného světa jedno z nejzajímavějších herních prostředí oblíbené online hry.
Obsahuje Steva a Alex, a navíc 2 kostlivce, obarvenou kočku, berana, květokrávu a spoustu zábavných prvků – nechybí vodní výtah, sklápěcí koleje, posuvné díly a výbušniny.

Hráči mají za úkol porazit nepřátelské moby a vyhnout se tajným nástrahám, které na ně v tomto třípatrovém modelu na motivy hry Minecraft™ čekají.
Proděti od 8 let. Jde o skvostný dárek pro hráče Minecraftu, kteří chtějí zažít napětí z online hry také v reálném světě.

Model měří přes 23 cm na výšku, 20 cm na šířku a 18 cm do hloubky. Skvěle se hodí na hraní, ale bude se parádně vyjímat i na výstavce nebo na sociálních sítích.

Stavebnice LEGO® Minecraft™ dávají dětem možnost prožívat novým způsobem dobrodružství z oblíbené hry. Samozřejmostí jsou známé postavy, prostředí i další prvky, které přivádí k životu nápaditá sada LEGO kostek a dílků.

Již od roku 1958 splňují všechny LEGO® stavebnice přísné oborové standardy kvality, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání.

Věk: 8+


1699 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1699 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.5.2022 1669

Podobné produkty



1558 CZK

První dobrodružství Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnost

1211 CZK

Model stavby z Minecraftu, a to o 3 patrech, si mohou děti sestavit z 542 dílků.

Poté si fanoušci mohou přehrát příběh se Stevem a Alexem


1632 CZK  25% 

Vstupte do světa Minecraft™ a zažijte originální herní prostředí na vlastní kůži. Model má celkem 3 patra a nabízí řadu parádních prvků, jako jsou například vodní výtah, sklápěcí koleje, posuvné díly a samozřejmě výbušniny! Dobrodružství prožijete společně se Stevem a Alex, v sadě navíc nechybí kostlivci, obarvená kočka, beran a květy posetá květokráva.