LevnoBot.cz
Přidat obchod

Desková karetní hra Munchkin - Zombíci 3+4: Skryté skrýše a Náhradní díly v češtině


Desková karetní hra Munchkin - Zombíci 3+4: Skryté skrýše a Náhradní díly v češtině
Skryté skrýše a Náhradní díly je druhé a třetí rozšíření pro bláznivou karetní hru Munchkin Zombíci. Pro vaše mozkuchtivé zombíky je tu 102 nových karet, mezi nimi najdete třeba dvojité karty velkých doupat, nové karty portálů a samozřejmě další běžné karty. Navštívíte třeba Karneval mrtvých, použijete bezcenné brnění ze skleněných střepů nebo si ulovte ukecaného hlavase!Nemrtví Munchkini promíchali svá zetlelá těla v tomto jedinečném dvojitém rozšíření pro hru Munchkin Zombíci. Zvedněte Náhradní díly a Bowlingové rukavice, popadněte Druhý dech a nakopejte zadek obávanému Generálchirurgovi!Pro hru potřebujete základní hru - Munchkin - Zombíci v češtině.

259 CZK

vesely-drak.cz


Koupit za 259 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.5.2022 259

Podobné produkty



229 CZK

Nemrtví munchkini promíchali svá zetlelá těla v tomto jedinečném dvojitém rozšíření pro hru Munchkin Zombíci.



Zvedněte Náhradní díly a Bowlingové rukavice, p

275 CZK

Sada dvou rozšíření v jednom ke hře Munchkin Zombíci! Nemrtví munchkini promíchali svá zetlelá těla v tomto jedinečném dvojitém rozšíření pro hru Munchkin Zombíci. Zvedněte Náhradní díly a Bowlingové

269 CZK  12% 

Sada dvou rozšíření v jednom ke hře Munchkin Zombíci! Nemrtví munchkini promíchali svá zetlelá těla v tomto jedinečném dvojitém rozšíření pro hru Munchkin Zombíci. Zvedněte Náhradní díly a Bowlingové rukavice, popadněte Druhý dech a nakopejte zadek obávanému Generálchirurgovi! Toto rozšíření obsahuje: • 20 dvojnásobně velkých karet doupat plných chutňoučkých mooozkůůů!, jako Smrtící pevnost nebo Strašidelně osamocená Chajda. • 16 karet portálů mezi kterými najdete Neoprávněné vniknutí nebo Chůzi v kruzích. • 56 dalších karet, které přicházejí s hromadou nových způsobů jak dostat ty, kteří přežili a sežrat jejich mooozkyyy! Toto je rozšíření, které vyžaduje hru Munchkin Zombíci. Nelze hrát samostatně.