LevnoBot.cz
Přidat obchod

Sexuální výchova - Petr Weiss, Martin Němec, Koliba Peter, Markéta Dibonová


Sexuální výchova - Petr Weiss, Martin Němec, Koliba Peter, Markéta Dibonová
Publikace podává aktuální přehled problematiky sexuální výchovy u nás. Seznamuje s problematikou sexuálního chování, sexuální role v různých věkových obdobích jedince, prevenci nežádoucího těhotenství a pohlavně přenosných chorob v rámci zdravého sexuálního chování. Dává odpovědi na otázky, které zajímají dospívající mládež i rodiče, ale také mnohé zdravotníky. Kniha obsahuje úplné informace o antikoncepci a bezpečném sexu, odpovídá na otázky citového a fyzického dospívání ve vztahu k přátelům a rodině. Obsahuje také základní pojmy ze sexuologie a právní aspekty sexuálního chování.

142 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 142 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.12.2023 142
22.12.2023 284
16.12.2022 142
17.6.2022 149

Podobné produkty



300 CZK

Ojedinělá publikace pro zdravotnické obory, která je primárně určená studentům ošetřovatelství a porodní asistence. Kromě problematiky sexuálního chování a dospívání jedince zahrnuje také právní aspekty a pojmy z oboru sexuologie.

131 CZK

Kniha: Sexuální výchova -- pro studenty porodní asistence a ošetřovatelství; Autor: Koliba Peter, Weiss Petr, Němec Martin, Dibonová Markéta; Ojedinělá publikace pro zdravotnické obory, která je primá