LevnoBot.cz
Přidat obchod

Zamilujte si svou kuchyň - Michaela Kramolišová, Markéta Popovičová


Zamilujte si svou kuchyň - Michaela Kramolišová, Markéta Popovičová
Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin, vaření, pečení a mytí nádobí. Pojďme společně tento začarovaný kruh prolomit! Zamilujte si svou kuchyň a proměňte běžné povinnosti v každodenní radost. Dejte své kuchyni řád, zefektivněte plánování nákupů a naučte se vařit jídla, která vás dlouho nezdrží, s našimi tipy na snídaně, obědy a večeře na talíř a do krabičky.

178 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 178 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.3.2024 178
16.12.2022 357
17.6.2022 399

Podobné produkty



400 CZK

Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil příjemně a hezky se nám v něm žilo, nesmíme se kuchyni stávat otroky věčně uvězněnými v nekonečném koloběhu nákupů, ukládání potravin, vaření, pečení a mytí nádobí. Pojďme společně tento začarovaný kruh prolomit!

348 CZK

Kniha: Zamilujte si svou kuchyň; Autor: Kramolišová Michaela, Popovičová Markéta; Kuchyně bývá považována za srdce domova. Aby také ne! Vždyť láska prochází právě žaludkem. Aby však náš domov působil