LevnoBot.cz
Přidat obchod

Pletené a háčkované modely pro děti - Markéta Hubáčková


Pletené a háčkované modely pro děti - Markéta Hubáčková
Pletete nebo háčkujete a už nevíte, co čeho se nyní pustit? Anebo jste naopak již dlouho nepletli? Pak se podívejte na atraktivní modely, určené vašim dětem, které rozhodně stojí za to je vyzkoušet.V knize najdete jak návody na všechny modely, tak i nákresy vzorů, takže by se nemělo stát, že byste si s postupem nevěděli rady. Vzory, které se s námi naučíte, také dále využijete i u modelů pro dospělé.Vyberte si vhodný model, pořiďte správnou přízi a pusťte se bez obav do tvorby, odhodlání je prvním krokem. Odměnou vám bude radost vašich dětí.

133 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 133 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.3.2024 133
16.12.2022 268
1.9.2022 299

Podobné produkty



299 CZK

Pletete nebo háčkujete a už nevíte, co čeho se nyní pustit? Anebo jste naopak již dlouho nepletli? Pak se podívejte na atraktivní modely, určené vašim dětem, které rozhodně stojí za to je vyzkoušet. V knize najdete jak podrobné návody na všechny modely, tak i nákresy vzorů.

260 CZK

Kniha: Pletené a háčkované modely pro děti; Autor: Hubáčková Markéta; Pletete nebo háčkujete a už nevíte, co čeho se nyní pustit? Anebo jste naopak již dlouho nepletli? Pak se podívejte na atraktivní