LevnoBot.cz
Přidat obchod

LIP INTIMATE CARE Intimní balzám


LIP INTIMATE CARE Intimní balzám
> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz. Víceúčelový balzám na intimní péči. Zvlhčuje, zklidňuje a chrání vulvu. S makadamiovým olejem, který má pozitivní vliv na sliznice, a zklidňujícím ovesným olejem.. bez parfemace. 100% přírodní složení, 98% BIO Používejte balzám k hydrataci a ochraně suché a podrážděné poševní tkáně. Skvělý na použití jako preventivní i léčebná bariéra pro zabránění odření. Přírodní pomocník pro společnou intimní masáž. Může být použit pro masáž hráze před porodem. Složení: Helianthus Annuus (Sunflower) Hybrid Oil*, Cera Alba (Beeswax), Macadamia Integrifolia (Macadamia) Oil*, Avena Sativa (Oat) Kernel Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. *Certifikované BIO složky. 100% přírodní složení, 98% BIO

589 CZK

vemzu.cz


Koupit za 589 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.10.2022 549

Podobné produkty



581 CZK  5% 

Lip Intimate Care Organic Intimate Care Macadamia and Oat, 50 ml, Intimní péče v těhotenství a po porodu pro ženy, Přípravek Lip Intimate Care Organic Intimate Care zajišťuje jemnou a šetrnou každodenní péči intimním partiím těla.

551 CZK

Víceúčelový balzám na intimní péči. Lip Intimate Care Intimní balzám Makadamie a oves zvlhčuje, zklidňuje a chrání vulvu. Bez parfemace.