LevnoBot.cz
Přidat obchod

VIRIDIAN Ginkgo Biloba


VIRIDIAN Ginkgo Biloba
> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz. Doplněk stravy.. extrakt z jinanu dvoulaločného (ginkga). duševní výkon, soustředění. psychická kondice Jinan dvoulaločný neboli ginkgo je prastarý listnatý strom, živoucí fosilie existující nezměněná více než 150 milionů let. Největší zásluhu na tom mají nejspíše Číňané, kteří ginkgo uctívají a vysazují kolem chrámů. V Číně je také považován za symbol duálních principů jing a jang, zatímco v Japonsku tvoří např. oficiální strom města Tokia. V obou zemích je součástí tradičního léčitelství i kuchyně. Popularita tohoto stromu se pak rozšířila i do Evropy a USA, kde je hojně využíván pro své vlastnosti související s duševním výkonem, psychickou kondicí, podpoře při křečových žílách a dalších oblastech.. vyrobeno z přírodních složek, všechny složky jsou 100% bioaktivní. netestováno na zvířatech, ekologická nezávadnost. přírodní forma vitamínů využitelná pro tělo. kapsle rostlinného původu. žádné GMO (geneticky modifikované plodiny) složky. žádné ozařované složky - nejsou tak ničené mikronutrienty, které potravina přirozeně obsahuje. bez živočišných složek, vhodné pro vegany. bez umělých sladidel, umělých barviv a konzervantů. ekologické lahvičky z amber glass, které chrání před světlem a teplem a lze je recyklovat. žádný palmový tuk Dávkování: 1 kapsle denně s jídlem, nebo dle doporučení lékaře. Složení: obal kapsle hydroxypropylmethylcelulóza, standardizovaný extrakt z listů Jinanu dvoulaločného (Ginkgo biloba) 66 mg poskytující 24 % ginkgo flavonových glykosidů, 6% terpen laktonů. 66 mg extraktu je ekvivalentní 3300 mg celých listů. Na bázi vojtěšky (280mg), spiruliny (35mg) a borůvky (35mg).

395 CZK

vemzu.cz


Koupit za 395 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
19.10.2022 369

Podobné produkty



368 CZK

Ginkgo pro zdravý oběhový systém a dobrou mentální kondici.

375 CZK  19% 

Viridian Ginkgo Biloba obsahuje výtažek z jinanu dvoulaločného, který podporuje činnost mozku, jeho kognitivní funkce a přispívá k udržení duševní rovnováhy.


369 CZK

Viridian Ginkgo Biloba 60kapslí Ginkgo je listnatý strom, živoucí fosilie existující nezměněná už 150 milionů let. Největší zásluhu na tom mají nejspíše Číňané, kteří ginkgo uctívají a vysazují kolem chrámů.