LevnoBot.cz
Přidat obchod

Ravensburger 3D Puzzle Kecka Disney Ledové království II 108


Ravensburger 3D Puzzle Kecka Disney Ledové království II 108
Ravensburger 3D Puzzle Kecka Disney Ledové království II 108 dílků Tenisku jejíž povrch zdobí motiv princezen Anny a Elsy z Ledového království si mohou děti seskládat jako 3D objekt z kvalitních 108 dílků, které do sebe přesně zapadají a dají se sestavit bez použití lepidla. Po sestavení poslouží jako stojánek na tužky. Skládání dílků trénuje trpělivost, vizuální vnímání a logické myšlení. Přednosti: prvotřídní kvalita každého dílku,  zaručená stabilita přesně zapadajících dílků, zajištěná různorodost dílků skrze ručně vyrobené raznice. Vhodné pro děti od 8 let. Materiál: plast Obsah balení: 108 puzzle dílků,  příslušenství a návod.  Rozměry stojánku: 21 x 7,6 x 12 cm. Rozměry balení: 27 x 19 x 7 cm Ravensburger je značka pro jedny z nejkvalitnějších puzzle v Evropě i ve světě. Svoji oblíbenost mají potvrzenou prodejností trvající déle než 100 let. Sortiment nabízí puzzle pro děti i dospělé.

744 CZK

jabadaba.cz


Koupit za 744 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
8.12.2022 729

Podobné produkty



536 CZK

Tenisku jejíž povrch zdobí motiv princezen Anny a Elsy z Ledového království si mohou děti seskládat jak


749 CZK  4% 

Vytvoř si ze 108 plastových puzzle dílků tuto klasickou tenisku s motivem Frozen 2 a získej perfektní dekoraci do pokoje! Po složení na tebe čeká další bonus: můžeš ji použít na štětce, tužky, atd.

751 CZK

- Ideální dárek pro všechny fanoušky Frozen. - Balení obsahuje 108 puzzle dílků pro složení trojrozměrné kecky, kterou lze použít jako praktický kelímek na psací potřeby. - K sestavení není potřeba lepidlo, i tak je výtvor stabilní. - Puzzle skládačky zlepšují motoriku i