LevnoBot.cz
Přidat obchod

Úspěšná nezisková organizace - Olga Medlíková, Marek Šedivý


Úspěšná nezisková organizace - Olga Medlíková, Marek Šedivý
Již třetí vydání praktické příručky pro neziskové organizace se nově věnuje pravidlům fungování správní rady, přináší novinky v oblasti legislativy a radí, jak oslovovat dárce a sponzory a získávat je pro záměry organizace. V knize zkušených praktiků v oblasti řízení neziskových organizací se dozvíte, co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace. Seznámíte se s podstatou neziskového „podnikání“, strategiemi, možnostmi i omezeními neziskovek, základy finančního řízení neziskových organizací, zajišťováním finančních zdrojů, marketingem a PR, řízením a vedením zaměstnanců a dobrovolníků a také s trendy v oblasti neziskového sektoru.

89 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 89 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.2.2024 89
21.2.2024 223
13.1.2023 89

Podobné produkty



249 CZK

Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organizace? Již třetí vydání praktické příručky se nově věnuje pravidlům fungování správní rady, přináší novinky v oblasti legislativy a radí, jak oslovovat dárce a sponzory a získávat je pro záměry organizace.

86 CZK

Kniha: Úspěšná nezisková organizace -- 3., aktualizované a rozšířené vydání; Autor: Šedivý Marek, Medlíková Olga; Co je třeba mít, udělat a zajistit pro efektivní a správné fungování neziskové organiz