LevnoBot.cz
Přidat obchod

Znáte Česko? Pro děti


Znáte Česko? Pro děti
Jak dobře znáte svoji zemi a svět kolem nás? V této kvízové hře si procvičíte své znalosti a třeba se dozvíte i něco nového o České republice. Zábavu si mohou užít jak prvňáčci, tak starší děti i rodiče. Ve hře najdete 2000 otázek rozdělených do pěti kategorií: Má vlast, Příroda, Volný čas, Různé, Hádanky a rébusy. Otázky mají dvě úrovně obtížnosti rozdělené dle věku hráčů, mohou si tedy společně zahrát prvňáci i starší děti. Během hry se pobavíte, ale také se dozvíte mnoho zajímavých a užitečných informací nejen o České republice. Akční varianta hry přináší hráčům možnost použít speciální žetony, takže budete kromě znalostí potřebovat také trochu taktiky. Hra má jednoduchá pravidla a může se do ní zapojit celá rodina. Vítězí ten, kdo získá správné výherní dílky a jako první složí svůj šťastný čtyřlístek. Hra Znáte Česko? Pro děti obsahuje: 500 karet s 2000 otázkami, 18 akčních žetonů, 20 výherních dílků, sáček na dílky a pravidla hry.

624 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 624 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.3.2023 626
3.2.2023 489

Podobné produkty



574 CZK

Populární hra Znáte Česko?, kterou mohou hráči znát z televizních obrazovek, je tentokrát připravená ve ver


558 CZK

Jak dobře znáte svoji zemi a svět kolem nás? V této kvízové hře si procvičíte své znalosti a třeba se dozv&iac


569 CZK

Znáte Česko? Pro děti - je dětská varianta oblíbené kvízové hry, ve které si vy i vaše děti zábavnou formou procvičíte znalosti a možná se dozvíte i něco nového o České republice. Hra má svižné tempo a jednoduchá pravidla.Varianta pro děti je uzpůsobená dětem již od 6 let. V kvízové hře Znáte Česko? Pro děti najdete 2000 otázek rozdělených do pěti kategorií: Má vlast, Příroda, Volný čas, Různé a Hádanky a rébusy. Otázky ve hře mají dvě úrovně obtížnosti podle věku hráčů tak, aby spolu mohli hrát současně mladší  i starší děti. Hra Znáte Česko? Pro děti obsahuje: 500 karet s 2000 otázkami 18 akčních žetonů 20 výherních dílků sáček na dílky pravdila hry v češtině Podívejte se i na další hry z této edice naučných her od Albi: Znáte svět? Znáte Evropu? Znáte český film? Znáte Česko?

699 CZK

Procvičte si své znalosti ve kvízové hře Znáte Česko? Pro děti o České republice. Ve hře najdete 2000 otázek rozdělených do pěti kategorií: Má vlast, Příroda, Volný čas, Různé, Hádanky a rébusy. Otázky mají dvě úrovně obtížnosti rozdělené dle věku hráčů, mohou