LevnoBot.cz
Přidat obchod

MARIA NILA Mýdlo na ruce Bouquet 300 ml


MARIA NILA Mýdlo na ruce Bouquet 300 ml
> Na tento produkt bohužel nelze uplatnit slevový poukaz.Jemné mýdlo na ruce s příjemnou vůní čerstvých květin, které zanechává vaše ruce čisté a hydratované. Obsahuje 100% veganské ingredience. Bez síranů a parabenů.POUŽITÍJemně vmasírujte do pokožky rukou a důkladně opláchněte.SLOŽENÍAqua/Water/Eau, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauryl Sulfoacetate, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Alcohol, Lactic Acid, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, CI 16035/Red 40, CI 19140/Yellow 5

591 CZK

vemzu.cz


Koupit za 591 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
22.2.2023 550

Podobné produkty



429 CZK

Maria Nila Bouquet Hand Soap, 300 ml, Tekutá mýdla pro ženy, Pravidelné mytí rukou, obzvláště pak před jídlem, po návštěvě toalet či po příchodu zvenku, je klíčové pro udržení správné hygieny. Tekuté mýdlo Maria Nila Bouquet Hand Soap šetrně, ale účinně zbavuje pokožku vašich rukou nečistot a zároveň ji zanechává hedvábně hebkou a jemnou na dotek. Díky způsobu aplikace je navíc hygieničtější než například klasická tuhá mýdla. Vlastnosti: účinně myje pokožku rukou osvěžuje a dodává pokožce vitalitu vyživuje pokožku dodává pokožce hedvábnou jemnost Jak používat: Naneste na mokré ruce a jemně napěňte. Ruce důkladně opláchněte.

298 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Maria Nila se řadí pod mýdla a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 300 ml vámi vybraného produktu. Péče o tělo je zase o krok jednodušší!