LevnoBot.cz
Přidat obchod

Fox rage kraťasy voyager combat shorts - xl


Fox rage kraťasy voyager combat shorts - xl
Vyrobené jsou z Rip Stop látky. Mají pružný pas, poutka na opasek a očko pro zavěšení karabiny. Na kraťasech jsou velké přední i zadní kapsy a také zkosené boční kapsy na zip pro snadný přístup. Materiál: 80 % Polyester, 20 % Bavlna.

1125 CZK

Parys.cz


Koupit za 1125 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
5.6.2023 1125

Podobné produkty



1090 CZK  10% 

Navržené pro pořádnou přívlač, tyto kraťasy vojenského stylu vydrží všechna vaše dobrodružství v teplejším počasí. Vlastnosti  Látka Ripstop Pružný pas, zapínání na suchý zip a poutka na opasek pro dokonalé padnutí Velké přední i zadní kapsy Zkosené boční kapsy na zip pro snadný přístup Specifikace materiálu: Bavlna;Polyester Barva: Černá Věková skupina: Dospělý;Junior;Junior Země původu: Čína Sezóna: Léto Navrženo v: Spojené království Barva podle výrobce: - Typ Produktu: Kraťasy Série: Voyager Combat Velikost: XL Pohlaví: Pánské

1125 CZK

Kraťasy ve vojenském stylu navržené pro pořádnou přívlač, které vydrží všechna vaše dobrodružství v teplejším počasí. Vyrobené jsou z Rip Stop látky. Mají pružný pas, poutka na opasek a očko pro zavěšení karabiny. Na kraťasech jsou velké přední i zadní kapsy a také zkosené boční kapsy na zip pro snadný přístup. Materiál: 80 % Polyester, 20 % Bavlna.