LevnoBot.cz
Přidat obchod

Silný fixační gel Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard - 150 ml (2873007) + dárek zdarma


Silný fixační gel Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard - 150 ml (2873007) + dárek zdarma
Silný fixační gel Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard dodává vlasům extrémně silnou fixaci. Poskytuje podporu při vytváření složitých nebo extrémních účesů, které potřebují okam...

242 CZK

svetkadernictvi.cz


Koupit za 242 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
23.6.2023 242

Podobné produkty



243 CZK

Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard, 150 ml, Gumy na vlasy pro ženy, Chcete dodat vlasům nedbalý vzhled a přitom mít každý pramínek pod kontrolou? Ideální volbou je guma na vlasy Schwarzkopf Professional Osis+ Rock Hard. Představuje kompromis mezi gelem a voskem a perfektně se hodí k vytvoření nedbalého rozcuchu, zejména při stylingu kratších vlasů. Umožňuje dokonale vytvarovat vlasy do požadované podoby a vytvořený účes dlouhodobě zpevnit bez nežádoucího slepení, které hrozí u některých gelů. Vlastnosti: extra silné zpevnění nezatěžuje vlasy dlouhodobý účinek poskytuje zdravý lesk Složení: veganský produkt Jak používat: Vpracujte do suchých vlasů a vytvarujte do požadovaného tvaru.

189 CZK  1% 

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Gely na vlasy značky Schwarzkopf Professional z kolekce Osis+ byly vytvořeny pro všechny typy vlasů speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 150 ml.