LevnoBot.cz
Přidat obchod

Fox swingery black mk3 swinger 3 rod set red orange green


Fox swingery black mk3 swinger 3 rod set red orange green
- nová černá úprava ramene - osvědčené uchycení pod hlásič - gumový tlumič na spodní straně pro ztlumení nárazu - rozšířená plastová hlava pro větší odolnost a lepší viditelnost - na světlo reagující akrylový plast použitý při výrobě hlavy - drážka pro umístnění izotopu Tato sada obsahuje 3 swingery v barvě červená, oranžová, zelená. Balení v plastovém přepravním boxu.

3125 CZK

Parys.cz


Koupit za 3125 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
12.4.2024 3125
2.4.2024 2813
8.7.2023 3125

Podobné produkty



3186 CZK  9% 

Nový matný povrch na závaží i na rameni swingru Efektivnější klip na připevnění Kvalitní zámeček vlasce Gumový nárazník na spodní straně swingeru Rozšířená přední část pro lepší viditelnost Viditelná akrylová hlava swingeru Slot na chemické světlo Pojízdné závaží 50 g plně nastavitelné K dostání v barvách: oranžové, zelené, červené nebo černé Set na tři pruty k dostání v barvách: červená, oranžová a zelená Set na čtyři pruty k dostání v barvách: červená, oranžová, zelená a modrá Pouzdro na swingery k dostání také samostatně Navrženo v: Spojené království Barva: Zelená;Červená;Oranžová Země původu: Čína Série: MK3 Swinger Barva podle výrobce: Red;Orange;Oranžová;Green;Červená;Zelená Varianta: Swinger

3240 CZK

FOX Sada swingerů MK3 Presentation Swinger Set 3 Rod Blue "Evoluční nástupce" dnes již legendárních swingerů MK2. Zůstal starý zámek, kterému se žádná kopie nevyrovná a přišel nový designový facelift, kterému bude trvat opět roky, než se okouká. Léty ověřená klasika v novém kabátě má 50 g posuvné závaží z nerezové oceli, které vám umožní přispůsobit se všem podmínkám rybolovu. Sada obsahuje 3 ks originál swingeru MK3 v modré barvě. Cena včetně přepravního kufříku s pěnovou výstelkou.