LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Super Mario 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set


LEGO Super Mario 71387 Dobrodružství s Luigim – startovací set
Darujte dětem vstupenku do zábavného světa LEGO® Super Mario™ v podobě startovacího setu Dobrodružství s Luigim (71387). Jedná o skvělý dárek pro děti s LEGO® figurkou Luigiho, která dokáže pohotově reagovat prostřednictvím LCD displeje a reproduktoru. Úkolem dětí je pomoci LEGO Luigimu překonávat nejrůznější překážky a sbírat tak digitální mince. Figurka dokáže také komunikovat s postavami růžového Yoshiho a protivníky Boom Boomem a Bone Goombou. LEGO Luigi různými způsoby reaguje na nugátově hnědé kostky. Speciální akční kostka s vykřičníkem pak ukrývá jedinečné bonusy.Kreativní zábavaNávod na stavění najdete v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario, která také kromě jiného poskytuje inspiraci pro stavění a přestavování herních úrovní.Neomezené možnostiSběratelská sada z edice LEGO Super Mario přináší zcela nový způsob hraní s kultovními postavami ze světa Super Mario. Startovací sady, rozšiřující sety a další doplňky v podobě oblečků lze kombinovat neomezenými způsoby, díky čemuž mohou hráči neustále vytvářet nové herní úrovně.

1293 CZK

Knihy Dobrovsky


Koupit za 1293 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
7.1.2024 1297
24.9.2023 1342
17.7.2023 1499

Podobné produkty



1695 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

974 CZK

Základní startovací set Dobrodružství s Luigim obsahuje figurku slavného Luigia v základním obleku.


1246 CZK

Darujte dětem vstupenku do zábavného světa LEGO® Super Mario™ v podobě startovacího setu Dobrodružství s Luigim (71387). 


1526 CZK  20% 

Jedná o skvělý dárek pro děti s LEGO® figurkou Luigiho, která dokáže pohotově reagovat prostřednictvím LCD displeje a reproduktoru. Úkolem dětí je pomoci LEGO Luigimu překonávat nejrůznější překážky a sbírat tak digitální mince. Figurka dokáže také komunikovat s postavami růžového Yoshiho a protivníky Boom Boomem a Bone Goombou. LEGO Luigi různými způsoby reaguje na nugátově hnědé kostky. Speciální akční kostka s vykřičníkem pak ukrývá jedinečné bonusy. Kreativní zábava Návod na stavění najdete v bezplatné aplikaci LEGO Super Mario, která také kromě jiného poskytuje inspiraci pro stavění a přestavování herních úrovní. Neomezené možnosti Sběratelská sada z edice LEGO Super Mario přináší zcela nový způsob hraní s kultovními postavami ze světa Super Mario. Startovací sady, rozšiřující sety a další doplňky v podobě oblečků lze kombinovat neomezenými způsoby, díky čemuž mohou hráči neustále vytvářet nové herní úrovně.

1199 CZK

• Dopřejte fanouškům videoher ze série Super Mario™ možnost vstoupit do reálného světa LEGO® Super Mario™ díky startovacímu setu Dobrodružství s Luigim (71387), který obsahuje interaktivní LEGO® figurku Luigiho. • LEGO® figurka Luigiho je vybavena senzorem barev, LCD displejem