LevnoBot.cz
Přidat obchod

Moroccanoil Color Care ochranný sprej pro barvené vlasy 160 ml


Moroccanoil Color Care ochranný sprej pro barvené vlasy 160 ml
Moroccanoil Color Care, 160 ml, Spreje na vlasy pro ženy, Bezoplachová péče Moroccanoil Color Care dodá vašim vlasům po umytí vše, co právě potřebují. Vlastnosti: poskytuje vlasům hydrataci a výživu zvýrazňuje intenzitu barvy Jak používat: Naneste na umyté vlasy do délek a konečků. Neoplachujte.

782 CZK

Notino


Koupit za 782 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
6.9.2023 780

Podobné produkty



645 CZK

Bezoplachový kondicionér pro barvené vlasy Moroccanoil Color Care dodává vlasům lesk. Chrání intenzitu barvy vlasů a zabraňuje blednutí barvy. Kondicionér chrání vlasy před škod...

824 CZK

Lehká mlha na vlasy, která chrání vlasy před vnějšími vlivy a pomáhá předcházet jejich vyblednutí a mosaznosti. Směs antioxidantů, které neutralizují volné radikály způsobené UV zářením, znečištěním a dalšími faktory životního prostředí. Zvyšuje také hebkost a lesk vlasů a díky technologii ArganID™ podporuje jejich obnovu.

582 CZK

Vlasová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kadeřnických značek. Bezoplachová péče značky Moroccanoil z kolekce Color Complete byly vytvořeny pro barvené vlasy speciálně pro ženy. Tento kadeřnický zázrak má objem 160 ml.