LevnoBot.cz
Přidat obchod

BIOTHERM - Biosource Eau Micellaire - Micelární voda pro všechny typy pleti


BIOTHERM - Biosource Eau Micellaire - Micelární voda pro všechny typy pleti
Ženy dnes potřebují rychlé a účinné řešení péče o pleť. Značka Biotherm pro ně proto vyvinula produkt, který jim s tím v dnešním náročném světě pomůže. Čisticí micelární voda z řady Biosource s okamžitým účinkem zaručuje kompletní vyčištění pleti a odstranění make-upu, přičemž kombinuje časově nenáročnou, účinnou a zároveň šetrnou péči. Její svěží složení nevysušuje pleť a dodává jí pocit hebkosti a čistoty.

700 CZK

sephora.cz


Koupit za 700 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.10.2023 690
13.10.2023 620
6.10.2023 459
8.9.2023 620

Podobné produkty



611 CZK

Biotherm Biosource Eau Micellaire, 200 ml, Micelární vody pro ženy, Obohacená o drobné aktivní částečky, které na sebe při kontaktu s pletí vážou veškeré nečistoty a mastnotu, je micelární voda Biotherm Biosource Eau Micellaire. Díky těmto částečkám, tzv. micelám, zajišťuje voda důkladné odlíčení během pár minut a bez nutnosti tlaku nebo dření pleti. Micely jsou natolik účinné, že si hravě poradí i s odolným make-upem. Vlastnosti: čistí póry do hloubky brání přílišnému vysušování pleti odstraňuje i odolný make-up má osvěžující a zklidňující účinky Jak používat: Naneste dostatečné množství přípravku na kosmetický tampon a lehkým otíráním odličte a vyčistěte pleť. Neoplachujte.

426 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Biotherm se řadí pod odličovací přípravky a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 200 ml vámi vybraného produktu. Čištění a odlíčení pleti je zase o krok jednodušší!