LevnoBot.cz
Přidat obchod

BIOTHERM - Biosource - Hydratační pleťové tonikum pro suchou pleť


BIOTHERM - Biosource - Hydratační pleťové tonikum pro suchou pleť
Tonizace pokožky je jedním z nejdůležitějších kroků v každodenní péči o pleť. Toto osvěžující pleťové tonikum hloubkově zbavuje pleť nečistot, se kterými si odličovací přípravky běžně neporadí. Není jen obyčejným tonikem, můžete jej použít také jako peeling, který vaši pleť zbaví nečistot a odumřelých buněk a odhalí její přirozený jas. Tonizuje a zanechává pleť čistou a svěží.

702 CZK

sephora.cz


Koupit za 702 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
17.10.2023 690
13.10.2023 620
6.10.2023 459
8.9.2023 620

Podobné produkty



629 CZK

Biotherm Biosource, 200 ml, Čištění pleti pro ženy, Stejně důležitý jako je samotný proces čištění pleti, je i přechod mezi čištěním a následující pečující rutinou. Jednotlivé kroky těchto procesů ideálním způsobem propojí a vaši celou rutinu obohatí pleťové tonikum Biotherm Biosource . Postará se o dočištění pleti, při kterém odstraní zbytky make-upu, nečistot, ale i čisticích přípravků, a zároveň bude pleť jemně tonizovat. Zanechá ji nejen dokonale čistou a připravenou na další péči, ale i osvěženou, zklidněnou a v rovnováze. Vlastnosti: zbavuje pleť nečistot i mastnoty hydratuje a vyživuje pleť chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy okamžitě pleť zklidňuje osvěžuje a rozjasňuje Jak používat: Naneste na kosmetický tampon a krouživými pohyby pleť ošetřete. Jemnými pohyby aplikujte na tvář.

447 CZK

Pleťová a tělová kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Tento přípravek značky Biotherm se řadí pod pleťová tonika a byl vytvořen speciálně pro ženy. Toto balení obsahuje 200 ml vámi vybraného produktu. Čištění a odlíčení pleti je zase o krok jednodušší!